Ableton Live Lite - Oktáver
Pravidla fóra
Ableton Live Lite - Oktáver
Ahoj, nevíte prosím někdo jak konvertovat oktávu živého audio vstupu? Jde to nějakým efektem?
Mám Ableton Live Lite a nenašel jsem to v něm. Napiśte mi prosím i pokud je to v jiné verzi.
Mám dobré zkuśenosti s tímhle pedálem: Digitech Whammy Pedal a rád bych něco podobného i v tom Abletonu, je to jednoduše oktáva nahoru, oktáva dolu.
Díky Ahoj
Mám Ableton Live Lite a nenašel jsem to v něm. Napiśte mi prosím i pokud je to v jiné verzi.
Mám dobré zkuśenosti s tímhle pedálem: Digitech Whammy Pedal a rád bych něco podobného i v tom Abletonu, je to jednoduše oktáva nahoru, oktáva dolu.
Díky Ahoj
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ableton Live Lite - Oktáver
Umí to VST formát, tak si najdi nějaký free plug-in modul (notoricky známá databáze KVR).
P.
P.
Ahoj, diky za rychlou odpoved. Zadny jsem bhz. nenasel, muzes se prosim podivat v te databazi co znas a poslat mi link?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen se trochu snaž
vodítkem budiž třeba "pitch shifter". Nějaké tam jsou.
P.
P.
Nerozumim proc pises hadanky. Tezko se mi v tom vsem orientuje. Jses si jisty ze to co pises pomaha na muj puvodni dotaz?
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chceš posun zvuku o oktávu - nějak jsem nepřišel na to, kde je hádanka (ode mě). Naopak si myslím, že jsem víc než detailní
těžko se ti orientuje v čem? Jestli v problematice, tak jsem ti dal vodítko, jak si znalosti zlepšit. Kdybych ti dal finální odkaz(y), nebude ti to k ničemu.
P.
P.
Promin, nemyslim to nejak zle. Mam Ableton Live Lite a vim co je oktaver. To je vsechno co vim. Nevim jak se ta vec udela v Ableton Live Lite. Ty mi napises ze existuje nejaky VST a stahnu ho na nejakem KVR. Tak najdu to KVR a stahnu pitch shifter:
http://www.kvraudio.com/product/pitch-s ... et/details
A je to nejake DLL a nevim jak to nainstalovat. Chapu ze normalne to zvlada kazdy ale ja uz do toho koukam nekolik hodin a fakt nevim
http://www.kvraudio.com/product/pitch-s ... et/details
A je to nejake DLL a nevim jak to nainstalovat. Chapu ze normalne to zvlada kazdy ale ja uz do toho koukam nekolik hodin a fakt nevim
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No vida, půlka práce je hotová. Já to taky nemyslímnzle
.dll soubor se nakopíruje do adresáře s VST plug-in moduly. Popis bude v manuálu. Obvykle je možné ho nakopírovat kamkoli a Abletonu jen říct, kde má VST efekt hledat (opět případně manuál). Pak se už jen poižije pro audio stopu nebo vstup.
P.
P.
-
David Killer
Jinými slovy u lite i full verze si VST efekty a nástroje Ableton bere z jedný složky, jejíž cestu nastavíš v Nastavení. Je to jen na tobě, do jaký složky to .dll nahraješ.