Elektroakustické kombo

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

maaria píše:Ahoj,
dostala jsem k Ježíšku novou elektroakustiku. Kombo zatím nekupuju, tak se chcu zeptat, zda se dá prozatimně zapojit kytara na věž, popř. jak:-) Díky!
Oltec píše:O to se vůbec nepokoušej!!! Přečti znovu toto téma a co popsal "Honza Žamboch "Ti bohatě stačí.Myslím , jak ozvučit kytaru.
proč nepokoušej? jde to a je to častý řešení v nouzi, i když kombo je samozřejmě lepší. je ale potřeba dát pozor, aby se ta věž nezničila, nějaké informace jsou třeba tady.

jiná věc je, že elektroakustiku zapojovat přes věž není potřeba, aspoň zatím se na ni dá hrát jako na akustiku...
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Samozřejmě , že to použít jde, v tom máš pravdu, ale proč degradovat zvuk akustiky zesilováním přes nějakou hifinu. Doma nebo v okruhu kamošů Ti hraje akustika sama a když bude potřeba klofnu slyšet na akci, tak se o to musí postarat zvukař. A jediným doopravdy autentickým nazvučením je snímání mikrofonem.
maaria

Příspěvek od maaria »

aha,takže se raději nepokoušet píchnout do věže nebo do pc? Ono mi to stejně zatím jaksi nejde..Nechce se to do žádné díry vejít a to jsem kvůli tomu koupila i redukci :lol:
Ale to je potom elektroakustika na prd a ten kabel, co je k tomu, ne? Dyž to není kam píchnout.. :roll:
Tak to abych radši šetřila na to kombo či co..
Prozatím si ho asi půjčím od známýho, ten jich bude mít asi víc..

P.S. Je to kůli zesílení do kostela
jana
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jana »

na prd není, od toho je to elektroakustika, aby hrála i bez káblu... ;)

ale pokud to zesílit potřebuješ a zvukař, kterej by se o to postaral, není, půjčit si kombo (pokud máš od koho) je coby dočasný řešení asi ideální -ale nezapomeň, že na elektroakustiku potřebuješ jiný kombo než na elektriku.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no a v tom kostele se chces zesilovat kdy, kdyz neumis zatim skoro hrat? to neber jako nejaky utok, spis by me to jen tak zajimalo... na kytaru jde elektroakustiku jde totiz docela dobre hrat i bez komba jak uz bylo receno.

jinak pres hifinu hrat samozrejme jde, ono jde delat spoustu veci spoustou ruznych zpusobu... btw - vy mate v kostele hifinu? ze chces hrat pres ni??? wow... a nebo chces cvicit na hifine co mate doma? proc ako? :)

jinak doporucuju nejake elektroakusticke kombo 30w od Kustomu nebo Crate... na kostel to stacit bude, pokud nehrajes u sv. vita :)
maaria

Příspěvek od maaria »

no hraju asi 12 let,takze to se mnou zas tak hrozny nebude 8) Ajelikoz je uplne nova, tak jsem ji ještě v kostele nezkoušela,zatím zkoušíme doma v obýváku a tam to neumím moc posoudit,jak to vypadá a jak to bude vypadat,až zas budem hrát v tom našem chrámě. A když to půjde i bez komba, tak tím líp..
Kvůli hifině jsem to chtěla vyzkoušet doma, jak to vůbec zní zesílený, čistě pro informaci, určitě bbych ji netáhla do kostala..
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no od piezza toho moc necekej. nebude to takova nadhera jako zvuk akustiky. no ale nejak se zvucit musi, ze...

vem kejtru a di ji nekam zapichnout, treba do hudebnin, at vis jak to zni...

a co vlastne v tom kosteliku hrajete a kolik vas je? ti ostatni jsou nejak nazvuceni? jinak kostlely maji vetsinou mikrak pro farare + nejake ty bedny a toho by se taky dalo vyuzit

8)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“