Žloutnutí bílých kytar
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Žloutnutí bílých kytar
Kdyžtak nafoť, můžeme to pak porovnat s fotkama, co jsou zde
Ono všeobecně fotky z netu jsou u PRS na porovnání problém, protože mám dojem, že se jednotlivé kusy barevně někdy liší už z výroby. Možná to je odlišností jednotlivých dávek laku, možná dřevem topu...
Ono všeobecně fotky z netu jsou u PRS na porovnání problém, protože mám dojem, že se jednotlivé kusy barevně někdy liší už z výroby. Možná to je odlišností jednotlivých dávek laku, možná dřevem topu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- OndrejCvrk
Bože, tohle já prostě žeru! Ta barva kytary a těch plastovejch částí je fakt suprová!langja píše:OndrejCvrk píše:Vám to dělá problém, že to žloutne a co bych já za to dal u některých plastových částích na kytarách![]()
Co takhle kávičku?
Jinak nedávno mi bylo řečeno, jestli jsem normální, když jsem naprosto obdivoval mou aged-white rozdvojku do zásuvek. Nádherně zestárla, ale ji mám fakt už několik let.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ručíš nám za to, že jsi ji nenamáčel v kávě, jo? 
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Možná trochu OT, ale patří to nakonec sem bude patřit. Jaký lak může mít můj Squier Affinity Strat? rv. 1999, barva bílá, serial number začíná: IC9911. Nitro nebo Poly? Za těch 17 let už poměrně pěkně zežloutl a chci aby v tom pokračoval a možná tomu chci i pomoct, tak abych věděl s jakým protivníkem mám tu čest 
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Je to opravdu tak důležité? Ruku na srdce, kámo, hraješ líp, když víš přesně to, na co se ptáš?ASmith píše:Možná trochu OT, ale patří to nakonec sem bude patřit. Jaký lak může mít můj Squier Affinity Strat? rv. 1999, barva bílá, serial number začíná: IC9911. Nitro nebo Poly? Za těch 17 let už poměrně pěkně zežloutl a chci aby v tom pokračoval a možná tomu chci i pomoct, tak abych věděl s jakým protivníkem mám tu čest
S rukou na srdci říkám: Ne nehraju, ale zajímá mě to a chci to vědět 
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
Urcite poly
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Můj nejoblíbenější lak, který používám skoro na všechno, obsahuje nikoliv nepodstatnou částí objemu C 6 H 14 O 2. Klidně bych ti tím i napatlal kytaru, pokud bys ji chtěl nalakovat. Ruku na srdce
, ASmithe, je ti toto info ku něčemu?
Díky
. S rukou na srdci: Jsem rád že to vím a dozvěděl jsem se o své kytaře zajímavost navíc. 
Na mé affinity 2002 v podobné bílé (AW) není přes barevnou vrstvu čirý lak, který by normálně žloutnul, a ona taky barvu skoro nemění. Je na té tvé poznat, jestli je přelakovaná?
Naštěstí je na ní prasklý lak tak je to poznat
a přes moji je tenká vrstva čirého laku