Vaše zkreslení

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

hardcore guitarist píše:Takže ani ten RAT nebude na metal?
sorry chlape ale tvuj dotaz s tim, jesltito bude i na metal me uz fakt rozesmal... rekl bych , ze to tvori tak 350 z tvych 700 postu :lol:

kdyz uz ma byt neco na metal, tak bys treba nekdy mohl napsat, jaky metal si predstavujes.. metal ma myslim spoustu odnozi a taky se i nejak pres ta desetileti vyvijel :), takze by nebylo spatne upresnit co myslis pod pojmem "metal"...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

qwer píše: diky za recenzi. tenhle tyden me ma dorazit Rat 2, ktery chci pouzivat primarne jako takove kreslitko na crunch a opravdu jemne prikresleny cisty, takze si ho asi taky necham panem smrckou prekuchat. jeste by me zajimalo, jak dlouho mu takove prekuchani trva... ?
Mam pocit, ze pan Smrcka tech "vintage" soucastek ma doma nejakou hromadku, protoze to mel behem 1 tydne hotove, kdyby nebyly vanocni svatky tak do zacatku 2. tydne to mam doma. Takhle se me to natahlo na 3 tydny.
qwer píše:stale vsak nevim, jestli si mam nechat upravit i turbo rat - ten pouzivam asi tak na 40-50% gainu, coz na mem voxikovi nastavenem tak na hranici kdy se cisty zvuk zacina pri razantnejsi hre hodne lamat, docela staci na poradny hukot... mohl bys prosim napsat, co se stalo s tvym "turbo ratem" v deucetone po uprave? vim ze ten efekt uz neni tak "vintage", oproti rat 2 kresli diody... nevim, jestli by tato uprava nebyla pro me zbytecna - jestli by slo vubec neco poznat...
Hral jsem zatim na tom jen 2x, ale urcite vetsi citlivost a konkretnost ve stredech v te casti zkresleni okolo pulky.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

to wikxzen

tak diky. no asi mu tam na "stridacku" poslu oba. prvni jeden a pak druhy.. at mam na co hrat taky :)
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

poslal bys mi prosím tě nahrávku?
x-schermen

Příspěvek od x-schermen »

ja pouzivam pouze zvuk hlavy engl sound mi hodne sedi, od blues po Hacecko, metal a tak, pouzivam obcas tubescreamer, pac hlava je jen dvoukanal a chybi mi neco mezi uplne cistym a uplne zkreslenym, crounch delam TS devitkou 8)
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

x-schermen píše:ja pouzivam pouze zvuk hlavy engl sound mi hodne sedi, od blues po Hacecko, metal a tak, pouzivam obcas tubescreamer, pac hlava je jen dvoukanal a chybi mi neco mezi uplne cistym a uplne zkreslenym, crounch delam TS devitkou 8)
Tady se někdo má :D
Corey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corey »

Chci si koupit efekt, spíš nějakej levnější. Hraju black metal. A koukal jsem na tenhle DANELECTRO - Black Coffee Metall Distortion Máte sním někdo zkušenosti?
Stagg heavy X 460, Crate FW120H
Oblíbené kapely: Burzum (i když to není tak úplně kapela), Carpathian Forest, Dark Funeral, Sekhmet, At the gates, Bloodbath, Belphegor,...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Corey píše:Chci si koupit efekt, spíš nějakej levnější. Hraju black metal. A koukal jsem na tenhle DANELECTRO - Black Coffee Metall Distortion Máte sním někdo zkušenosti?
No tady na foru sem moc lidí neviděl co by s těma danelectro mělo zkušenosti.Podle názvu se neřid je to jenom reklamní trik.ale neříkám že to není špatná volba taky sem o něm uvažoval.náš kytairsta má alien to sou české efekty a na black je to jak stvořené!typ je to konkrétně SM-III
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

hardcore guitarist píše:
Corey píše:Chci si koupit efekt, spíš nějakej levnější. Hraju black metal. A koukal jsem na tenhle DANELECTRO - Black Coffee Metall Distortion Máte sním někdo zkušenosti?
No tady na foru sem moc lidí neviděl co by s těma danelectro mělo zkušenosti.Podle názvu se neřid je to jenom reklamní trik.ale neříkám že to není špatná volba taky sem o něm uvažoval.náš kytairsta má alien to sou české efekty a na black je to jak stvořené!typ je to konkrétně SM-III
Hrál jsem na jednoho Aliena možná to byl aji tenhleten typ měl sem možnost ho koupit za 500 kč zvuk takový.... nepopsatelný :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Ale jakože hi-gain to byl
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Marko007 píše:Ale jakože hi-gain to byl
Líbil se ti?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

hardcore guitarist píše:
Líbil se ti?
Ty už se neptáš jestli to náhodou není na Metal? /joke :lol:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:
hardcore guitarist píše:
Líbil se ti?
Ty už se neptáš jestli to náhodou není na Metal? /joke :lol:
Tohle vím :D kašlu na to si všechno vyzkouším sám a nebudu se tady každého ptat jak magor...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

hardcore guitarist píše:
Líbil se ti?
no tak jakože kopnul to slušně... ale nakonec sem řekl ba ba ba eee baba :wink: ale možná by se ti líbil a byl za málo pěnez půl hadru
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Marko007 píše:
hardcore guitarist píše:
Líbil se ti?
no tak jakože kopnul to slušně... ale nakonec sem řekl ba ba ba eee baba :wink: ale možná by se ti líbil a byl za málo pěnez půl hadru
Nevíš jestli alien dělá něco na zakázku?
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

hardcore guitarist píše:
Marko007 píše:
hardcore guitarist píše:Líbil se ti?
Nevíš jestli alien dělá něco na zakázku?
čeče nevím nějak sem tu značku nevyhledával jenom vím že to byl alien ale myslím že ne
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

a jiná česká zančka na efekty není?
Lachim

Příspěvek od Lachim »

je: Smčka, VHRelief, GeorgeDennis. Ale je to už kvalitnější (čti dražší) zboží. Ty první dva jsou vlastně zakázkový HandMade
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Já sešm myslel že george dennis je z USA ne? :roll:
noc33

Příspěvek od noc33 »

No to není, český výrobce je i PMT( dnes michalík=www.michalik.cz), dělá jen wah/wolume/distortion. lee hooker je taky made in čr ( kopie ibanez ts9+nějaký kytary)...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“