Gibson 2016

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
J.T2

Re: Gibson 2016

Příspěvek od J.T2 »

exBURN píše:Jako proti gustu... ja přeci jen se dívám na to jinak a beru to i jako trochu investici. Nejsem takový profík abych si dokázal přesně nadiktovat jak to chci a když se za x let rozhodnu kytaru prodat tak snad jedine Gibson a Fender se dá prodat bez obří ztráty. Můžeme stokrát spekulovat že custom je custom a věřím, že je to super kytara, ale člověk asi musí fakt vědět, že jí do konce života neprodá :-D
Tak jasně aqle já si jí nechal dělat stím že jí ani prodávat nechci už jenom to že na 12tým a jedenáctým pražci mám misto dvoutečky svojí pžezdívku J.T vyfrezovanou do krku i stím by se blbě prodávavala a když to vezmu zase ekonomicky co dneska si do 20ti tisíc koupíš za kytaru Ibanez z Indozia produkce já mám rači fakt super kejtru s prvotřídních dílu a materialu která strčí do kapsy kytary kolem 50ti litru a že je to Bach budiš na značky já nehraju ale na kvalitu a mužu říct že ta kytara jen fakt parádní a mám 5 velice dobrejch kytar a i drachších kousků a tohle tele od bacha vubec nezaostává .
torst

Příspěvek od torst »

věc vkusu. osobně jsem zásadně proti zakázkovejm kytarám, ale to je jedna z mých obsesí.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
grock

Příspěvek od grock »

Mám tento model

https://www.andertons.co.uk/p/LPTDZ16LM ... emon-burst

bez weight relief...[/quote]

Aha, oficiálně gibson tento model v r2016 na svých stránkách neuvádí, pouze Trad. s relief, ale bez děr dělali Trad. v r2015, tak je možné, že jich takhle pár také spáchali, nebo jim pár těl zbylo z předchozího roku :wink: . Je fakt, že u Gibsona už jsem pár vyjímek potkal, mám např. LP s 2 dírami na jack vedle sebe, asi ala Lucille B.B.Kinga 8) . KOlik ta tvá váží ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
exBURN

Gibson 2016

Příspěvek od exBURN »

J.T2 píše:
exBURN píše:Jako proti gustu... ja přeci jen se dívám na to jinak a beru to i jako trochu investici. Nejsem takový profík abych si dokázal přesně nadiktovat jak to chci a když se za x let rozhodnu kytaru prodat tak snad jedine Gibson a Fender se dá prodat bez obří ztráty. Můžeme stokrát spekulovat že custom je custom a věřím, že je to super kytara, ale člověk asi musí fakt vědět, že jí do konce života neprodá :-D
Tak jasně aqle já si jí nechal dělat stím že jí ani prodávat nechci už jenom to že na 12tým a jedenáctým pražci mám misto dvoutečky svojí pžezdívku J.T vyfrezovanou do krku i stím by se blbě prodávavala a když to vezmu zase ekonomicky co dneska si do 20ti tisíc koupíš za kytaru Ibanez z Indozia produkce já mám rači fakt super kejtru s prvotřídních dílu a materialu která strčí do kapsy kytary kolem 50ti litru a že je to Bach budiš na značky já nehraju ale na kvalitu a mužu říct že ta kytara jen fakt parádní a mám 5 velice dobrejch kytar a i drachších kousků a tohle tele od bacha vubec nezaostává .
Já ti nevím. Se dřevem dělám hodně a jestli to trochu nepředceňuješ.
Jinak mám ibanezku za 11 z té tvé indonezie a je to naprosto špičková kytara.

Jinak jak se mluví o hrbu kolem 15. Pražce u Gibsona.... co je tím myšleno? Já nic na svém SG nevidím
pain2

Příspěvek od pain2 »

Ono je to hodně individuální. Právě zakázkové telata, LPčka apod. klasické tvary se neprodají a je to fakt spíš investice. Na druhou stranu, když dělám kytary ve stylu moderních customů (skervesen, Mayones, RAN apod.), tak mi za to lidi nabízí o dost víc, než co si o ně řeknu. A stalo se mi, že zrovna si řekli o 2 kousky :D Pokud si necháš dělat customa LP dejme tomu za 40 tisíc, tak to člověk neprodá ani za polovinu.
blue_mazzi
Bandzone: http://bandzone.cz/eastbeat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blue_mazzi »

grock píše:
Aha, oficiálně gibson tento model v r2016 na svých stránkách neuvádí, pouze Trad. s relief, ale bez děr dělali Trad. v r2015, tak je možné, že jich takhle pár také spáchali, nebo jim pár těl zbylo z předchozího roku :wink: . Je fakt, že u Gibsona už jsem pár vyjímek potkal, mám např. LP s 2 dírami na jack vedle sebe, asi ala Lucille B.B.Kinga 8) . KOlik ta tvá váží ?
+-5kg
J.T2

Příspěvek od J.T2 »

exBURN píše:
J.T2 píše:
Já ti nevím. Se dřevem dělám hodně a jestli to trochu nepředceňuješ.
Jinak mám ibanezku za 11 z té tvé indonezie a je to naprosto špičková kytara.

Jinak jak se mluví o hrbu kolem 15. Pražce u Gibsona.... co je tím myšleno? Já nic na svém SG nevidím
Když mám možnost srovnávat s jinejma kytarama který mám doma co se týče zvuku tak nepředceňuju a co se týče lepení těla z několika kusů tak to že to na zvuk nemámá vliv mám od několika předních kytarářů co tady jsou a u kterých servisuju svoje kejtry viz. třeba Jiří Mázl
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“