Digitech Trio/Trio+ Band Creator

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
jirkatol

Re: Digitech Trio Band Creator

Příspěvek od jirkatol »

Sandokan píše:Konecne se to zacina priblizovat cene eshopum ve svete. I u sousedu se da (s postovnym zdarma) koupit rozumneji:
https://www.thomann.de/cz/digitech_trio ... arch_prv_6
Tak za hranice jsem se dnes ještě nedostal :-),ale to už je fakt pecka!
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

No spadnout to jeste vic, tak snad zacnu litovat, ze jsem si pred par dny objednal puvodni trio za 3k :) Ale takhle jsem zatim furt v klidu...
filo01

Příspěvek od filo01 »

Na kytarach uz za 2890,- ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
kodl258

Příspěvek od kodl258 »

Dneska mi ježíšek doručil první verzi za 2400 (měl jsem slevový kupón). Bohužel mi ho po vyzkoušení zase zabavil a najdu ho až pod stromečkem :(
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

Mne prvni verzi (za tech 2890) dorucil nekdy minuly tyden a bohuzel si precetl na kytarach, ze zbozi muze vratit i v lednu, takze mi ho nedovolil ani spatrit :(
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Sandokan píše:Mne prvni verzi (za tech 2890) dorucil nekdy minuly tyden a bohuzel si precetl na kytarach, ze zbozi muze vratit i v lednu, takze mi ho nedovolil ani spatrit :(
:D
Miloš V.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/milosv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miloš V. »

Sakra to už je ale lákavá cena, za tu bych to vyzkoušel, kdybych teď neměl výdaje za pro hraní potřebnější věci 8)
'13 Fender Am Std Telecaster > Fender Blues Junior III
FalaFel https://falafel.bandcamp.com/releases
Barbora. https://barboratecka.bandcamp.com/releases
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Tak znovu velice lákavá cena :

https://kytary.cz/digitech-trio-plus/HN162642/
Favor

Příspěvek od Favor »

Zdá se, že od Nového roku se s cenami na kytarách vrací zpátky o nějaký ten pátek.. :shock:

https://kytary.cz/digitech-trio/HN155719/
Furch D22 SR12, Crafter SA TM VS, Fender American Standard Telecaster
filo01

Příspěvek od filo01 »

Zřejmě nastoupil nový sales manager :) Namátkově jsem zagooglil, MusicCity, Thomann jsou na původních cenách z konce roku.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Sandokan

Příspěvek od Sandokan »

Eh, za tu cenu se skoro prodava ta nova verze :)
Kazdopadne moje jeziskovske trio funguje presne podle ocekavani. Po updatu firmwaru se mi libi i ten mod zjednodusene basy. Jediny co mi trochu chybi je moznost naucit basu zmenit ton mezi dobama (PRV-ni, dru-HA, tre-ti...), protoze mam hodne jamovacich pisnicek s touto featurou :) Teda apon me se nepovedlo trio tohle naucit...i v manualu pisou, ze by to nemelo jit.
Favor

Příspěvek od Favor »

Ta cena je nesmyslná. Poslední roky beru skoro všechno od "Kytar" mám je tu kousek a zatím spokojenost tak bych rád pokračoval. Snad dostanou rozum :).
Veletrh NAMM 2017 se koná v lednu tak počkám jestli nepřijde Digitech s nějakým dalším pokračováním Tria a pokud ne, tak pořídím Trio+.
filo01

Příspěvek od filo01 »

Taky čekám na NAMM, ale myslím, že letos zbytečně. Hybrid Trio+ s Jammanem XT a ještě lépe i s vnitřkem RP360, to bych si nechal líbit. ;)
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo01 píše:Taky čekám na NAMM, ale myslím, že letos zbytečně. Hybrid Trio+ s Jammanem XT a ještě lépe i s vnitřkem RP360, to bych si nechal líbit. ;)
Tak to by nebylo marný :wink:
starypard

Příspěvek od starypard »

filo01 píše:Taky čekám na NAMM, ale myslím, že letos zbytečně. Hybrid Trio+ s Jammanem XT a ještě lépe i s vnitřkem RP360, to bych si nechal líbit. ;)
Nu, kdysi takovou mašinu postavili (i když bez generátoru doprovodu - musel jsi si ho nahrát sám). Osmistopý rekordér, nekonečné vrstvení, věrohodný octaver pro basu, mulťák všeho druhu, simulace zesíků, perfektní bicí, nekonečně možností ... Nějak se nechytla.
Favor

Příspěvek od Favor »

Já bych ocenil kdyby to komunikovalo s PC přes USB. Pustit PC a nahrát si z něj do Tria z přehledně udělanýho softw. již nahrané základy. Vím, že Trio+ už má sd kartu ale úplně jsem díky své mizerné angličtině nepochopil jak to vlastně funguje.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Favor píše:Já bych ocenil kdyby to komunikovalo s PC přes USB. Pustit PC a nahrát si z něj do Tria z přehledně udělanýho softw. již nahrané základy. Vím, že Trio+ už má sd kartu ale úplně jsem díky své mizerné angličtině nepochopil jak to vlastně funguje.
Myslím že, když si nainstaluješ Trio manager do PC a propojíš přes USB,tak by se Ti mělo ukládat do složky Trio to co v něm máš nahrané. Ještě jsem nezkoušel,ale možná dnes to testnu jestli to tak je.
Favor

Příspěvek od Favor »

Dík za info ale myslím, že někdo psal že USB funguje pouze pro upgrade firmware. U Tria+ by to možná šlo přenesením SD katry do čtečky u PC. Nevím ale jestli jde nějak pojmenovávat ty soubory apod. aby se vtom člověk vyznal.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Jasně ,já zapomněl napsat,že se to je u Trio+ :wink:
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

To já taky, ale nic takového. Kdyby tak s Jammanem XT šlo normální Trio synchronizovat, to bych bral hned.

Na kytarách Trio+ pořád za 7990 Kč, nechápu, co si myslí. Kdo není úplně vymletý, koupí si ho o 2 litry levněji u Thomanna, přihodí nějakou kravinku, aby přesáhl 6000 Kč a má to s dopravou zdarma.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“