Konečně jsem se k tomu dostal.subroofer píše:Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Moc pěkné.
Na pár místečkách mám pocit, že bych malinko doladil zpěv - čímž nekritizuju
Sólo mi nechybí.
Konečně jsem se k tomu dostal.subroofer píše:Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Dík, dobré znát i tento úhel pohledu. Něco na tom je.-Ondřej- píše:Dobrý k zamyšlení: https://www.youtube.com/watch?v=rkf4kXVkZek
MOC MOC díky!!!cherreda píše:Konečně jsem se k tomu dostal.subroofer píše:Něco absolutně čerstvýho. Všechny kytary uvařený z tý zelený pekelný krabice...
Moc pěkné.I video je fajn. Hned jsem si představil to příšerné s*aní, než tohle vznikne.
![]()
![]()
![]()
Na pár místečkách mám pocit, že bych malinko doladil zpěv - čímž nekritizuju- nic zásadního, to je moje úchylka.
Mimoto to nejspíš patří k projevu zpěvačky a k téhle muzice...
Sólo mi nechybí.To, cos udělal v závěru té starší písničky je hezké - přesně jak píšeš - ta druhá půlka.
Jo, tohle jsem viděl, asi první dva "díly". Nicméně, stejně "neetické" je pak vytvářet multi GB zvukové banky smyčců, pián nebo bicích souprav stejně jako "simulace" a "emulace" různých značek synťáků.-Ondřej- píše:Dobrý k zamyšlení: https://www.youtube.com/watch?v=rkf4kXVkZek
Tohle je myslím ojedinělej případ a spíše fabulace, předsudek. Jako znám ty story o češích kupující si fotoaparát pouze na dovolenou a tohle je dost podobný, ale myslím, že velmi nepravděpodobný.Fořt píše:Myslím, že to zamyšlení na YT mířilo někam jinam. Poslechnul jsem si z toho zběžně jen pár pasáží, a myslím, že kritizoval hlavně to, že si někdo pořídí Kempera, a pak si z obchodu koupí zesilovač, udělá si z něho profily, a během lhůty umožňující vrácení zboží vrátí zesilovač prodejci. To považuju taky za vychcanost, s prominutím ... Zvlášť pokud se třeba pokusí ty profily pak dál někde nabízet za úplatu.
To vůbec není hovadina. Před časem jsem udělal přesně to samé - koupil jsem v e-shopu krabku (preamp) AMT R2, naprofiloval jsem si jí ve svém ZOOM G1on a pak jí v 10 denní lhůtě vrátil. Porušil jsem tím zákon? Ne? Tak o co jde? Chcete se bavit o morálce? Tak prosím, ale beze mne !!!!subroofer píše: Tohle je myslím ojedinělej případ a spíše fabulace, předsudek. Jako znám ty story o češích kupující si fotoaparát pouze na dovolenou a tohle je dost podobný, ale myslím, že velmi nepravděpodobný.
Objednat si aparát z e-shopu, pak se s tím balit a posílat zpět, mít v tom přechodně utopených x tisíc jen kvůli naprofilování... jé, a ono se to nepovedlo, nebo mám novej mikrofon, "koupím" si to znova. Podle mě to je hovadina