Nejlepší zkreslovadla pro tranzistorová komba
Pravidla fóra
-
Martinkytarista
Nejlepší zkreslovadla pro tranzistorová komba
Nazdar borci, pište sem vaše zkušenosti se všemi pedály na zkreslení.
Např. od firem BOSS, DIGITECH, MARSHALL, IBANEZ, DUNLOP a mnohé další.
Např. od firem BOSS, DIGITECH, MARSHALL, IBANEZ, DUNLOP a mnohé další.
- Dirt
- Bandzone: www.bandzone.cz/fiveoclocktea
- Kontaktovat uživatele:
no osobne bych rekl spise naopak,digitech jsou hrozne jednostranny a umely. Zvuk je proste umelej,nema tu zpravou dynamiku. Mel jsem jak Grunge, Dead metal, Monkey i multiefekt rp400a a ani jedno z toho se mi nezdalo. Jasne kdyz chces hrat zvuk nekoho jinyho tak je digitech idealni. Myslim ze boss a masrshall jsou jedinecny prave tim ze jsou flexibilni. sice ne uplne ale vic nez digitech.xalatan píše:jak pro koho....DS1 ma jasne ostre zkresleni např ten grunge ma fuzzovitý nádech a zkreslení silou několikrát převyšuje DS1
je to muj nazor ale DS1 se mi mic nelibi, má pro mě takový suchý obyčejny zvuk.... ale je to muj nazor...
ale je to vec nazoru a neberu ti ze se ti libi,znam takovejch lidi hodne. zatim cus:-)
Esp-Ltd EC-500, Fender Telecaster Blacktop, Blackstar 1046L6 100w, Marshall 1960 AV
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
Boss Noise gate
TC. Flashback delay X4
Liquid Chorus
Wah Michalík
Podlahová ladička Korg
--------------------------------------------------------
http://www.bandzone.cz/fiveoclocktea [/b]
no je to asi o vkusu...mě se ten grunge fakt libi....a ten multiefekt taky neni spatnej ale zkresleni z něho strašně šumiDirt píše:no osobne bych rekl spise naopak,digitech jsou hrozne jednostranny a umely. Zvuk je proste umelej,nema tu zpravou dynamiku. Mel jsem jak Grunge, Dead metal, Monkey i multiefekt rp400a a ani jedno z toho se mi nezdalo. Jasne kdyz chces hrat zvuk nekoho jinyho tak je digitech idealni. Myslim ze boss a masrshall jsou jedinecny prave tim ze jsou flexibilni. sice ne uplne ale vic nez digitech.
ale je to vec nazoru a neberu ti ze se ti libi,znam takovejch lidi hodne. zatim cus:-)
???Kaali1 píše:![]()
DS-1 jebest
![]()
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Jesper Strömblad
mě by se bossy taky zvukově líbily, ale maj strašnou pro mě neskousnutelnou nevýhodu neděleného ekvalizéru a proto zvítězil jasně a s přehledem marschall jackhammer!!! kam se hrabou ostatní na něco co má 3pásmový ekvalizér a eště nastavitelnou frekvenci středů:)zvukové spektrum je mnohem širší!! ale ted se možná objeví boss drive zone!! to bude něco:)
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Zatim asi nejlepsi distorzi, co jsem doma mel, je docela prekvapive krabicka od Johnsonu, Distortion + EQ. Na eBayi se da sehnat za 40$, ma 3-band EQ a se zvukem si tam jde opravdu vyhrat
Na tvrdsi styly IMHO hodne dobre...
Jinak Marshall Jackhammer mi prisel malo nabuzenej (ano, jsem prase
), ale zvukove jinak peknej.... Ted hraju vetsinou pres Ibanez SM7 a nemuzu si stezovat, pokud si s tim clovek envyhraje, tak je to bzucak, ale neni problem najit ten spravnej zvuk 
Mimochodem, pedal George Dennis Wizard Rock ma prekvapive docela pekne zkresleni, zadna brutalita, ale prijemna distorze
Jinak Marshall Jackhammer mi prisel malo nabuzenej (ano, jsem prase
Mimochodem, pedal George Dennis Wizard Rock ma prekvapive docela pekne zkresleni, zadna brutalita, ale prijemna distorze
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
x-schermen
Každá krabka má ale jiný zvuk....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1