neorigoLesPauly-porovnání

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
jaby

Příspěvek od jaby »

a co je na tom ze jsou z preklizky? preklizka muze taky pekne hrat.....moje ctyry roky stara epi ma 4,8kg a to ma skoro polovicni tloustku tela nez standart a custom, takze zas tak hrozny to drevo nebude
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

No, Dája z Punk Floidů to má a chválil to za hory za doly hraje přes cosi Marshall a snímače má původní a zvuk je pěknej ale nevim nevim....:?

Ale kamoš má Epi T-Bird a je to hodně dobře udělaný kus...a taky má super zvuk je to z mahagonu a boční křídla sou lepené :wink: kus od kusu ale pod 10 000 bych do Epi nešel a když už nad tak bych si koupil možná tak toho T-birda, Expa nebo V :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jo a co bysis tedka kdyby si mel dejme tomu 14-158 litru koupil..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:jo a co bysis tedka kdyby si mel dejme tomu 14-158 litru koupil..?
Nejspíš bych si nabouchal kytaru a kdybych si měl koupit něco nového bylo by to tohle: http://kytary.cz/fender-lite-ash-teleca ... 65:0:0:1:0
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
x-schermen

Příspěvek od x-schermen »

Sleep píše:
x-schermen píše:pokud ti nejde vylozene jen o invetovani co nejmin penez musis si uvedomit ze taky tomu bude odpovidat i kvalita zvuku, z toho co si sem hodil je podle me nej EPI
No, je jasné, že epina bude lepši ( už jen ten cenový rozdíl 7 000 :lol: ) Ale on přeci říkal, že nema finance :)
Já bych šel do te Fokusky, mam ji doma, pravda struny trochu drci kdyz tam das nakou kvartu a pekne si trisknes, ale jinak to je dobra kytara...no a kdybys narazil na shita muzes ji nalestit a povesit na zed pac to neni zadny nehezky zmetek
8)

ja bych urcite nasetril trochu vic a sel bych do Epi, netvrdim ze fucos je spatnej ale neni to ono
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

x-schermen píše:
Sleep píše:
x-schermen píše:pokud ti nejde vylozene jen o invetovani co nejmin penez musis si uvedomit ze taky tomu bude odpovidat i kvalita zvuku, z toho co si sem hodil je podle me nej EPI
No, je jasné, že epina bude lepši ( už jen ten cenový rozdíl 7 000 :lol: ) Ale on přeci říkal, že nema finance :)
Já bych šel do te Fokusky, mam ji doma, pravda struny trochu drci kdyz tam das nakou kvartu a pekne si trisknes, ale jinak to je dobra kytara...no a kdybys narazil na shita muzes ji nalestit a povesit na zed pac to neni zadny nehezky zmetek
8)

ja bych urcite nasetril trochu vic a sel bych do Epi, netvrdim ze fucos je spatnej ale neni to ono
To jako v čem??? :?

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

mno myslim ze to tele bude nic moc..ale nikdy sem na to nehral tikam jenom muj nazzor..ale az ji uvidim nekde v obchode tak si na ni zahraju-doufam...takze me neber za slovo...to si troufnu tvrdit ze ten exp.vcko atd od epi budou lepsi a ohodne..ale sou to uplnejiny kytary takze proc to vlastne srovnavam :oops:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:mno myslim ze to tele bude nic moc..ale nikdy sem na to nehral tikam jenom muj nazzor..ale az ji uvidim nekde v obchode tak si na ni zahraju-doufam...takze me neber za slovo...to si troufnu tvrdit ze ten exp.vcko atd od epi budou lepsi a ohodne..ale sou to uplnejiny kytary takze proc to vlastne srovnavam :oops:
Na to tele sem hrál a byl sem spokojenej :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

tak to je nejdulezitejsi..

ted me mozna ukamenujete ale me se treba kdyz sem zkousel gibsona sg tak se me zdalo ze ten muj behringer strat hraje lip..a to i u jedny ibanezky co ma kamos atd..ale muze to bejt jenom top ze sem to zkousel par minut..treba kdybych ji mel doma tak zmenim nazor
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:tak to je nejdulezitejsi..

ted me mozna ukamenujete ale me se treba kdyz sem zkousel gibsona sg tak se me zdalo ze ten muj behringer strat hraje lip..a to i u jedny ibanezky co ma kamos atd..ale muze to bejt jenom top ze sem to zkousel par minut..treba kdybych ji mel doma tak zmenim nazor
Vím čím to je. Wohma mi to řekl čím dýl hraješ tak tím víc hudebně "dospíváš" a je ti jasnější jaký zvuk je gut a kerý ne. Jinak k Gibson SG: Mě se ten zvuk líbíl po 8mi měsících hraní :) a to u všech tří modelů.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

hh chlape ja hraju dva roky..me uz nemusis rikat co je gut a co ne...:)..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Martin656 píše:mno myslim ze to tele bude nic moc..ale nikdy sem na to nehral tikam jenom muj nazzor..ale az ji uvidim nekde v obchode tak si na ni zahraju-doufam...takze me neber za slovo...to si troufnu tvrdit ze ten exp.vcko atd od epi budou lepsi a ohodne..ale sou to uplnejiny kytary takze proc to vlastne srovnavam :oops:
kdyžs na to nehrál, jak můžeš mít nějakej názor :lol: ? ne pohoda, beru... asi si na mexiko neslyšel moc dobrý ohlasy (hlavně tu) ale ne vše je tak hrozné jak se říká :wink:

2 roky nejsou moc....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mustard Man

Příspěvek od Mustard Man »

turbo_MaCk píše:FOKUS... Ber to vod něj za ty prachy..... BAch též dobrej, ale víc mi sedl krk Fokusu.... Vlastně si fokusa koupím asi..... Nevím či má ten hajzl (crap/kossa/2.kytarista) štěstí nakus, ale je to zatím nejlepší kejtra do 20tis kterou sem držel v ruce. Snímače fakt slabý, ale de slyšet že tam to dřevo hraje... a pěkně...
Mnojo jest dobrá ten zvuk je fakt podobnej originálu ale , SG či spíš tele by mě sedlo líp.
Viva la revolution...
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jj taky sme psal a me nebere za slovo :lol: ..myslim ze dva roky je dost dlouha doba nato abych vedel co za zvuk s emi libi a naco se mi pohodlne hraje
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:jj taky sme psal a me nebere za slovo :lol: ..myslim ze dva roky je dost dlouha doba nato abych vedel co za zvuk s emi libi a naco se mi pohodlne hraje
Tak ja nevim jak dlouho hraješ že? a ta věc zvuku je u každého jiná...já bych třeba řekl že je to naopak

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

jj beru..rikam musim vyzkouset pak sem napisu jestli sem zmenil nazor nebo ne
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Když tady řešíte ty LPčka tak nebudu zakládat novej topic...
Co si myslíte o tomto asi nejlevnějšim LP od Fokusu? http://www.fokuskytary.cz/154-kytara-ky ... 236&typ=LP
Chce si to koupit kamarád, protože po koncertu Rise Against se zamiloval do bílejch Les Paulek...
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Noooo tak asi jo ale vyměnit snímače a ještě něco v životě sem ani neviděl LP s šroubovaným krkem takže nevím jak to bude hrát.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Věř mi že on to nepozná... jde spíš o to, jestli takhle levná kytara bude ladit nebo tak.... Teď má Dimavery Strat, a to LP chce kvuli tvaru, barvě a humbuckeru. Rozhodně nějakej šroubovanej krk neřeší
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Jo já bych věřil tomu že to bude držet ladění...mám stejnou mechaniku :wink: a ladím asi tak jednou za 14 dní

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“