innerself píše:Ono taky záleží jak máš v ampu nastavenej bias jestli máš studenej bias nebo horkej bias já třeba na Krankovy mám udělanej horkej bias a zkreslení mám na 4/10 max na 4.5/10 a to nepoužívám ani žadnej boost ani aktivní snímače a a ani ty pasivy nemám nějak výstředně silný prostě ten gain vykopu silným uhozem do strun kytary nešetřím ono hodně záleží i na dynamice pravý ruky.Demilich píše:Mi ale naprosto není jasné, podle čeho to jako porovnáváš, ten svůj magický gain. Na jednu stranu řekneš, že ti nadupané ampy, na které hrajou světové deathmetalové kepaly, příjdou jako gainově nedostatečné, ale pak se spokojíš s odpovědí, že gainu má dostatek kdejaký amp. Ale podle čeho? Chceš to srovnávat matematicky? Jakože poměrem zesílení vypočteným rovnicí? Nebo počtem gain stageů? Nebo podle ucha, že zrovna tobě "tenhle zesík" přijde jako "více nagainovaný"? To bys měl jako vysvětlit. Jinak to je všechno jen plácání se v subjektivních dojmech...
Teoretický příklad, pro pochopení o čem mluvím: Tube guru řekne, že zesilovač XX má o jednu gain stage víc než peavey 6505. Ty jej vyzkoušíš a řekneš, že ti ten zvuk přišel málo nagainovaný i vytočeným kroutítkem gain na max, protože nebyl chlupatý a Gary Holt řekl, že to je málo. Přitom matematicky má zesílení o 20% větší než peavey. Kde je pravda potom? Nebo zde mlčky přijímáme fakt, že počet gain stagí = chlupatější zvuk = nagainovanější zvuk?
A ono to subjektivní je, protože je to zvuk a jeho vjem člověkěm. Tebou, mnou, ostatníma. Každý má svoje ucho a "chuť" v tomhletom.
Takže se pořešil, prd. A napsaly se o něm mraky stránek. Kdo z vás je čehokoli tady napsaného chytřejší? Já teda ne.Naštěstí mi o to nejde.
Spíš mi šlo o to co jsem vložil jako první garyho komentář. Třeba gain xxx na 6/10 > krank s gainem na 10/10. Nebo třeba dám příklad gain englu powerball na 7/10 > mesa dual 10/10. A ptal jsem se jaký další výrobci a modely mají ten nadbytek gainu jako třeba ty peavey. Zkrátka to co je například u kranků maximum gainu 10/10 dosáhnete (toho samýho zkreslení) s peavey xxx na 5/10. To znamená že to peavey má nadbytek gainu. A ptal jsem se jaký modely to maj právě podobně. To je celý. Jako asi jsem se blbě vyjádřil, nebo je to takovej názor na kterej se nikdy nikdo neptal (a proto se ptám já). Ale ostatně jsem na zahraničnim foru našel částečně dopověď
rectifiers are not 5150s, firballs or JVMs, they do in fact have less gain back then they were considered a very gainy amp, but compared to todays standards, one set the the 5150, its a low gain for a hi-gain amp
Jinak stavba aparátu mě absolutně nezajímá. Hlavně aby to hrálo tak, jak požaduju a nemusí tam bejt klidně žádná gain stage, ale třeba klidně malej gary holt co tam bude hrát.
Reproboxy na high gain metal
Pravidla fóra
Re: Reproboxy na high gain metal
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jaký je význam výše uvedeného příspěvku??
proč to jednotné číslo ??
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
hyenik píše:tak predevsim je to pan Exodus, Gary nikdy nebude pan Slayer, to jediný pravý pan Slayer nikdy nedovoli
zkus nejdriv udelat nejaky zvuk (nahravka) pak mozna pochopis, proc tady s tebou nikdo nebude souhlasit.
Tak je to pan exodus/slayer. Prostě ve slayer hraje i když hlavní slovo maj Tom a Kerry. Na tom ale moc nesejde. Nahrávky nějaký mám, a hned přiložim. Nejdřív ale objasnim jak jsem je nahrával. Zkrátka jsem vzal mikrofon, přes kterej zpívám, když si jdeme s bubeníkem zablbnout a přiložil jsem to od oka někam k repráku. Mikrofon (shure pg48 myslim) jsem píchnul přes redukci do vstupu pro mikrofon noťasu. Zaznamenal jsem to cubasem 5. Neni to na studio a ani nemůže bejt, když na to nemam potřebný věci a nějak jsem se s tim ani nepáral. Nahrál jsem zkrátka " něco" aby to šlo poslouchat líp než třeba z mobilu. Každopádně rozdíly tam slyšet jsou. Nahrávky mam aparátu JSX s ekvalizací komplet narovno kromě gainů a samozřejmě hlasitosti. A mě se prostě víc líbí zvuk s gainem na 7/10, než 4/10. A když hrajou nějaký aparáty s gainem na max stejně jako tady v ukázce jsx s gainem na 4/10. Tak je to na mě prostě málo.
- Přílohy
-
- jsx all 5 gain 7.mp3
- (1.07 MiB) Staženo 197 x
-
- jsx all 5 gain 4.mp3
- (1.07 MiB) Staženo 194 x
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
innerself: neber si to špatně, ale hyenik má pravdu. Krásně jsi to tou nahrávkou potvrdil. Ta 7/10 je total bláto a neseká, ta druhá by fakt fungovala líp. Přidej bicí, basu, smíchni a uvidíš.
Stejně se mi furt líbí 7/10. A za nejlepší zvukovej záznam, hlavně kytar i basy považuju tenhle živák (XXX s gainem na 6/10 podle pana holta/exoduse):
https://www.youtube.com/watch?v=xMiEr-x ... be&t=2m53s
https://www.youtube.com/watch?v=xMiEr-x ... be&t=2m53s
- Přílohy
-
- jsx all 5 gain 7 + bicí.mp3
- (1.07 MiB) Staženo 170 x
-
- jsx all 5 gain 4 + bicí.mp3
- (1.07 MiB) Staženo 151 x
takovy zvuk ti bude fungovat, kdyz budes v kapele sam...
ale na to postupně přijdeš, teď nám nevěříš, protože jsi vytrhl z kontextu výrok sv. Garyho
nebudu podrobně vysvětlovat že převalený gain (často "vylepšený" staženými středy) je jasná známka začátečníka, protože by ses urazil. Většina kytaristů z toho pak vyroste, nebo jsou pro smích, nebo hrát přestanou....
ale na to postupně přijdeš, teď nám nevěříš, protože jsi vytrhl z kontextu výrok sv. Garyho
nebudu podrobně vysvětlovat že převalený gain (často "vylepšený" staženými středy) je jasná známka začátečníka, protože by ses urazil. Většina kytaristů z toho pak vyroste, nebo jsou pro smích, nebo hrát přestanou....
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
No gary holt si mimojiný ty středy fakt stahuje docela dost narozdíl ode mě. Ale neni to celý jenom o garym. Jak už jsem postnul obrázek marca rizza ze soulfly/cavalera conspiracy s gainem 6505+ na max. Který se mi svym zvukem líbily už v době, kdy jsem se zesilovačema jako takovejma neměl vůbec zkušenosti. Takže když já jsem začátečník a nastavuju si takovej zvuk jako moji oblíbenci, tak v tom případě jsou začátečníci i oni a vlastně neumí vůbec hrát. A to bych se neodvážil tvrdit fakt o nikom takovym. Ono se stačí kouknout i jak si nastavovali gain na 6505+ kluci z chimairy (matt a rob). Já si nikdy nenastavoval zvuk podle někoho jinýho, jak to kdo jak řek,nebo jak jsem to viděl na obrázku, ale jak jsem to slyšel já a hlavně s celou kapelou. Až potom jsem se kouknul na oblíbence jak a co tam maj a většinou jsem měl zesilovač naštelovanej podobně a teď nemyslim jenom gainem. Já se vsadim, že světovejch kapel s vyhulenějšim gainem je víc, možná jsou tyhle zmiňovamný vyjímky. Fakt nevim. U ostatních kapel mě vlastně jejich nastavení nikdy nezajímalo. A i když by vejš zmiňovaný kapely vyjímkama byly, tak za mě maj stejně ten zvuk nejlepší a chtěl bych mít i já takovej. Jako kdybych byl uplně ojedinělej na celym světě, tak to beru, ale když něco podobnýho vidim i u světovejch kapel a ani tohle nikoho jinýho nepřesvědčí tak už nevim co na to říct. Ono vlastně na to nic říct ani nejde. Čekám reakci, že oni to vlastně taky neumí správně nastavit. S nikym jsem se tady nehádal jak to má, nebo nemá bejt. V celku je mi to u prdele. Ať si to každej nastaví, tak jak se mu zamane. Co jediný nechápu je prostě názor, že takle je to špatně a nejde takle hrát, přiom kapely se supr zvukem tak hrajou. Tak kde je teda problém? Přijde mi to jako kdybych chtěl koupit hrušky a frajer mi nabízel jebka, že jsou lepší a chutnější než nějaký hrušky. Ale hlavně jsem se původně ptal na jednu blbou otázku a čekal jsem i stejně debilní odpověď, kterou mi vlastně napsal jenom Tube Guru, takže mu timhle jako jedinýmu ještě jednou děkuju.
Možná by bylo lepší používat u muziky uši a ne oči. Já nevím, jak to má Exodus nastavené a ani bych se to nesnažil kopírovat. Přece už síla a barva signálu z kytary je u každýho jiná. Co slyším, je, že ten jejich zvuk má výbornou barvu a přes relativně velkej gain pořád kouše. Ten tvůj ne. Je to samozřejmě i v rukách.
Přečti si prosim ještě jednou co jsem napsal.
Je to třeba v rukách, ale taky se vsadim, že kdyby dotyčný hráli u mě ve zkušebně a já bych jim dělal "zvukaře" jak jsem dělal i sobě, tak to zní podobně otřesně jako ty moje ukázky. Ze začátku jsem psal, že jsem to nahrál na hulváta, aby byly poznat rozdíly líp než z telefonu. Jinak ten muj zvuk se staženym gainem taky zdaleka tak nekouše, jako právě ten zvuk exodus z oficiálního živáku.
innerself píše:Já si nikdy nenastavoval zvuk podle někoho jinýho, jak to kdo jak řek,nebo jak jsem to viděl na obrázku, ale jak jsem to slyšel já a hlavně s celou kapelou. Až potom jsem se kouknul na oblíbence jak a co tam maj a většinou jsem měl zesilovač naštelovanej podobně a teď nemyslim jenom gainem.
Je to třeba v rukách, ale taky se vsadim, že kdyby dotyčný hráli u mě ve zkušebně a já bych jim dělal "zvukaře" jak jsem dělal i sobě, tak to zní podobně otřesně jako ty moje ukázky. Ze začátku jsem psal, že jsem to nahrál na hulváta, aby byly poznat rozdíly líp než z telefonu. Jinak ten muj zvuk se staženym gainem taky zdaleka tak nekouše, jako právě ten zvuk exodus z oficiálního živáku.
Já jsem rozdíl v těch dvou nahrávkách rozpoznal až tak při třetím poslechu, zvlášť s těma bicíma je to skoro nerozeznatelné.
Není až tak podstatné o kolik otočíš knoflíkem "gain", ale jaký signál mu přivedeš. To záleží na kytaře a na krabičkách, které některé frekvence zvýrazní a jiné utlumí a zvuk se pak pod stejnou hodnotou gain zdá zkreslenější, protože vybrané frekvence (většinou středové) skutečně zkreslenější jsou. Různé preampy to pak zase různě frekvenčně dobarví. Klidně pak můžeš stáhnout středy na ampu, protože to už je na konci řetězce a charakter zkreslení to neovlivní. To co kytarista stáhne na středech většinou dorovnají středovýškové V30, charakteristika mikrofonu a zvukařův mix
.
Není podstatná míra zkreslení, ale jeho charakter...
Není až tak podstatné o kolik otočíš knoflíkem "gain", ale jaký signál mu přivedeš. To záleží na kytaře a na krabičkách, které některé frekvence zvýrazní a jiné utlumí a zvuk se pak pod stejnou hodnotou gain zdá zkreslenější, protože vybrané frekvence (většinou středové) skutečně zkreslenější jsou. Různé preampy to pak zase různě frekvenčně dobarví. Klidně pak můžeš stáhnout středy na ampu, protože to už je na konci řetězce a charakter zkreslení to neovlivní. To co kytarista stáhne na středech většinou dorovnají středovýškové V30, charakteristika mikrofonu a zvukařův mix
Není podstatná míra zkreslení, ale jeho charakter...
Ono jak jsem již psal tak záleží jak máte udělanej bias většina Peaveyu a Mesin mají udělanej studenej Bias takže tam nastavení většího gainu nevadí ono sice to na jednu stranu není moc dobře ale na druho sranu se tím do zvuku přidá hodně harmonických diky kterým to pak vlpastně hraje dobře a na víc to šetří lampy ale zase u většiny Marshalloidních zesíku je dobrej horkej bias a tím mužeš zase dávat míň gainu.Nezlob te se zase tady budu votravovat ze svejma zesíkama ale jenom pro vysvětlenou na Krankovy což je hodně Marshalloidní zesík mám bias udělanej na 90% což je horkej bias a na Framusu Cobře což je zase zesík alá Mesa Engl apod. mám zase studenej bias jediný co je zajímaví že na obouch aparátech mám gain na 4/10 někdy 4.5/10 a hraju metal a hardcore takže muziku která ten ,,gain'' potřebuje a hraje to super ale stejně nejvíc na čem záleží jsou ruce pak kytara pak teprve aparát a bedna takže každýmu co jeho jest 
Tak co se biasu týče, tak jsem zjistil že mě nejvíc vyhovuje JSX/XXX na maximum cold bias. Trvalo mi to ale dýl, než jsem to zjistil. Když jsem měl svuj Triple XXX asi první měsíc, tak jsem si všim, že mi tam lampy svítí víc do modra než na 6505. A protože jsem chtěl svoje lampy na XXX víc šetřit, tak jsem se rozhodnul změřit bias na 6505 a podle toho nastavim procenta i na XXX. U mojí 6505 jsem první majitel, takže jsem věděl, že byl takle vypuštěnej do světa z továrny. Bias byl nastavenej nějak okolo 50%. Přesný čísla si teda nepamatuju. Podle klasickýho výpočtu plate voltage atd. jsem si nastavil XXX taky na těch 50%. A když jsem zesilovač zkoušel, tak mi hrál prostě líp. Nebyl ten zvuk tolik zahuhlanej a pod dekou. Po nějakym čase, jsem musel přelampovávat koncák XXX. A sehnal jsem levně EL34, který XXX/JSX můžou používat, jenom stačí přepnout switch z 6L6GC na EL34 a přenastavit bias, jako vlastně u každý výměny. Tak jsem zase chtěl nastavit těch 50% akorát pro EL34. Trimrem jsem teda musel kroutit víc směrem k hot biasu, abych těch 50% dostal. Než jsem ho teda nastavil, tak byl ten bias fakt hodně nízko. No zkrátka když jsem to nastavil, pak jsem zesík vyzkoušel a popravdě se mi ten zvuk moc nelíbil. Naštěstí jeden muj známej potřeboval nutně nový EL34 a nabízel mi za výměnu zase nový 6L6GC. Tak jsme si ty lampy prohodili. A já se zase vrátil na 6L6GC s biasem na 50%. Ale zajímalo mě, jak by to znělo třeba o něco níž. Tak jsem s tim jeden čas zkoušel laborovat s tim, že nepřekročim těch 50%. No a vlastně čim níž jsem bias dával, tim víc se mi zvuk líbil. Až jsem ho nechal uplně na maximum cold. Když jsem pak pořídil JSX, která měla v sobě EL34, tak se mi zase ten zvuk tolik nezamlouval, zkusil jsem teda stejnou techniku akorát s EL34. A najednou mi zesík s EL34 hrál stejně dobře jako s 6L6GC. Já jsem teda takovýho názoru, že změna zvuku je spíš na nastavení biasu, než na použitejch lampách. A protože EL34 potřebujou víc šťávy, aby daly stejnou hodnotu co 6L6GC, tak je ten bias zkrátka potřeba vytavit víc a prostě to hraje jinak. Nevim je to moje zkušenost. Mě se zkrátka zvuk na maximum cold u high gainů líbí nejvíc a dokonce to i šetří lampy. Kdybych hrál třeba na Marshall osmikilo, tak tam to bude asi naopak, jak už to tady padlo. Jinak nemá se bias nastavovat maximálně na 70% ? 90 je snad už moc ne? 
Co se toho gainu týče, tak si myslim, že je to o vkusu. Poslouchám taky kapely co nepoužívaj tolik gainu a maj kompletně i jiný nastavení aparátů, než bych si nastavil já. Dokonce ten zvuk je dobrej a svym způsobem se mi líbí, ale nelíbí se mi tolik, jako u těch co to maj hodně chlupatý s ohulenym gainem. A jak píšu po druhý, nikdy bych se nedovolil tvrdit, že ty co maj gain vytavenější (Marc Rizzo, Gary Holt nebo Rob Arnold) to nemaj v rukách nebo maj špatný vybavení. Vim, že to napřímo, tady takle nepadlo, ale mě to z toho vyplívá. Ty všichni jsou páni kytaristi. zkrátka podle mě je to o vkusu.....Jinak ono ještě gain přidá i vohulení vejšek na preampu, nebo v případě 6505 presence. U 6505 mi přijde že to funguje opačně, ale to je nepodstatný
edit. Ještě k tomu biasu. Než jsem si pořídil 6505, tak jsem měl 5150 s bias modem (aniž bych o tom věděl) a taky se mi zdálo, že hraje hůř než kytarákovo 6505, která zněla živějš a nebyl tne zvuk taky tolik pod dekou. Až když jsem bias nechal předělat zpátky, tak jak má bejt od výroby (nechtělo se mi při výměně koncáku zkrátka něco štelovat) tak mi hrál totožně jak kytarákovo 6505. A ostatně tady je to tom zajímavý video. Za mě stock 5150 zní líp
https://www.youtube.com/watch?v=WDfzl_vV1sQ&t
Co se toho gainu týče, tak si myslim, že je to o vkusu. Poslouchám taky kapely co nepoužívaj tolik gainu a maj kompletně i jiný nastavení aparátů, než bych si nastavil já. Dokonce ten zvuk je dobrej a svym způsobem se mi líbí, ale nelíbí se mi tolik, jako u těch co to maj hodně chlupatý s ohulenym gainem. A jak píšu po druhý, nikdy bych se nedovolil tvrdit, že ty co maj gain vytavenější (Marc Rizzo, Gary Holt nebo Rob Arnold) to nemaj v rukách nebo maj špatný vybavení. Vim, že to napřímo, tady takle nepadlo, ale mě to z toho vyplívá. Ty všichni jsou páni kytaristi. zkrátka podle mě je to o vkusu.....Jinak ono ještě gain přidá i vohulení vejšek na preampu, nebo v případě 6505 presence. U 6505 mi přijde že to funguje opačně, ale to je nepodstatný
edit. Ještě k tomu biasu. Než jsem si pořídil 6505, tak jsem měl 5150 s bias modem (aniž bych o tom věděl) a taky se mi zdálo, že hraje hůř než kytarákovo 6505, která zněla živějš a nebyl tne zvuk taky tolik pod dekou. Až když jsem bias nechal předělat zpátky, tak jak má bejt od výroby (nechtělo se mi při výměně koncáku zkrátka něco štelovat) tak mi hrál totožně jak kytarákovo 6505. A ostatně tady je to tom zajímavý video. Za mě stock 5150 zní líp
https://www.youtube.com/watch?v=WDfzl_vV1sQ&t
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Stejne nebo vic gainu jak peavey ma urcite muj malej engl, ten ma gainu nepouzitelne moc
ja nevidim problem v nejakem extremnim nastaveni u kapel - ve studiu to klidne nahraji poradne a poctive s nizsim gainem, live si to trosku okotli aby mohli skakat kotrmelce a nebyly tak slyset prupadne prehmaty, kdyz ma ekvalizer do v tak to ma taky proto, ze basak nema apec a basu za desitku, kterej at delas co delas leze do kytar a zni to dohromady nahovno, ale za dve kila a basa je osazena v mixu tak, ze si to vzajemne neleze do zeli. Jeste jedna vec konkretne u toho peavey - nejlip to hraje ne uplne nahlas- a to je napr na tech 2/10, pak to snese i gain na max. Kdyz tak hraji profici, tak to evidentne facha
Koukám že my dva se shodneme skoro ve všempigdestroyer píše:Stejne nebo vic gainu jak peavey ma urcite muj malej engl, ten ma gainu nepouzitelne mocja nevidim problem v nejakem extremnim nastaveni u kapel - ve studiu to klidne nahraji poradne a poctive s nizsim gainem, live si to trosku okotli aby mohli skakat kotrmelce a nebyly tak slyset prupadne prehmaty, kdyz ma ekvalizer do v tak to ma taky proto, ze basak nema apec a basu za desitku, kterej at delas co delas leze do kytar a zni to dohromady nahovno, ale za dve kila a basa je osazena v mixu tak, ze si to vzajemne neleze do zeli. Jeste jedna vec konkretne u toho peavey - nejlip to hraje ne uplne nahlas- a to je napr na tech 2/10, pak to snese i gain na max. Kdyz tak hraji profici, tak to evidentne facha
No pro mě snad každej aparát co je nakroucenej s hlasitostí víc jak peavey na 2/10 - což už je brutalita a lítaj vám i kalhoty, tak to hraje pro mě fakt hroznš. Nevim jestli je to lidskym uchem, ale to spíš vnímá víc ten výkon než tu hlasitost, a všechny aparáty mi hodně nahlas zněj nějak tak podobně. A ještě k tomu se to dlouho nedá ani vydržet
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No mam ted tu bednu mf400 a nesnesitelna hlasitost na englu thunderu je uz od cca 1,3/10, nekecam! A hraje to tak dobre, ze se kolikrat musim smat, obrovska spokojenost..
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
No bud z toho vyrostou, nebo hraji v exodusu ci soulflyhyenik píše:takovy zvuk ti bude fungovat, kdyz budes v kapele sam...
jj, aneb proc umiraji diskuzni fora v primem prenosu...
cim dal vic lidi se nechce něco skutečně dovedet, ale pouze potvrdit svůj názor.
Když se pokusim vysvětlit, dostanu okamzite zpatky ze si akorát trham ksandy a co sem na rozdil od Garyho dokazal.
PS: presne pro tohle prestali chodit na sneap forum napr. borci z Clawfinger apod.
OK, diskuze uzavrena, uz vas svyma kecama nebudu obtěžovat.
cim dal vic lidi se nechce něco skutečně dovedet, ale pouze potvrdit svůj názor.
Když se pokusim vysvětlit, dostanu okamzite zpatky ze si akorát trham ksandy a co sem na rozdil od Garyho dokazal.
PS: presne pro tohle prestali chodit na sneap forum napr. borci z Clawfinger apod.
OK, diskuze uzavrena, uz vas svyma kecama nebudu obtěžovat.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Nemusis nad nami hned lamat hul, kdyz trosku zavtipkuju
tve nazory chapu a znam nicmene.. existuje metal a "metal" a proto zakonite vznika moznost jineho nastaveni aparatu. Zrovna u 5150 mi prijde tady ten boj o jediny spravny zvuk zbytecny, to hraje dobre se vsim a skoro nejde udelat spatny zvuk. Kdyz chci hrat citelny propracovany profesorsky a silene nudny "metal", dbam na spravne mnozstvi stredu a hlavne tam nepoustim basy a gain cudne nastavuju jen tak, aby se mi proboha nahodou nehralo moc dobre, jasne. Ale pokud chci hrat neco normalniho, kdy chci mit radost z koncertu, neco rychleho a je mi u prdele jestli nahodou zanikne nejaka noticka v mem vycizelovanem rifu na ukor toho, aby to proste hrnulo tak si ty stredy proste uberu. Proc ne.
jinak aby to nevypadalo - ve studiu mi pri nahravani gainu pridal a stredu ubral...
vysledek je skvely.
Pokud je toto tvá filozofie a přístup k hudbě, pak je vše v pořádku a dělej to tak jak tě to baví. Nemůžeš ale po muzikantech chtít, aby ti to pochválili. Jedinný, kdo to pochválí jsou posluchači, kteří vyžadují co největší bordel při co největší hlasitosti.pigdestroyer píše:Kdyz chci hrat citelny propracovany profesorsky a silene nudny "metal", dbam na spravne mnozstvi stredu ... x ... je mi u prdele jestli nahodou zanikne nejaka noticka v mem vycizelovanem rifu na ukor toho, aby to proste hrnulo tak si ty stredy proste uberu.
hyenik píše:cim dal vic lidi se nechce něco skutečně dovedet, ale pouze potvrdit svůj názor.