Hučí to jak sv*ňa

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
yorix
Kontaktovat uživatele:

Hučí to jak sv*ňa

Příspěvek od yorix »

Zdravim :-)
Mám problém s Banditem od Peavey. Je to starší model, koupil jsem ho z druhé ruky a když mám zapnutý tlačítko Gain, tak to začne houkat a dunět vždy, když přestanu hrát. Nejhorší, když jsou v písničce stopky. No, vyřešil jsem to částečně šumovou bránou od Bosse, je to jakštakš OK, ale ono to teď sviňa houká, když zahraju A a E :lol: Jinak je to všechno dobrý. Tak kdo je tady potom hňup :) Prostě když máme v písničce stopku na A nebo E, tak ji celou prohučím, nebo musim stahnout volume na kytaře. A# už nehouká :-D Zkoušel jsem i různý kytary a v servisu to taky bylo.
Nevíte někdo poradit s tímto zapeklitým problémem? Díík moc
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
afektband

Příspěvek od afektband »

Kabel, nebo se podívat na konektor v kombu, ale to by spíš praskalo, takže to asi nebude ono. A zkoušel si jinou kytaru?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
yorix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yorix »

Jojo, zkusil jsem 3 kytary, nespočet káblů...
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak to je nejspíš problém v kombu :D . Zkus vomrknout ten vstupní jack.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Repro je v pohode? Nema naky otlaceniny na membrane nebo tak neco? I kdyz to by se asi projevovalo jinak... Zkousels to zapojit na externi repro? Jestli ne, udelej to, zjistis, jestli je problem v zesilovaci, nebo repru (pripadne konstrukci bedny)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
yorix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yorix »

OK, zkusim externí repro a uvidím. Ono to má snahu hučet jen když na tom zapnu ten Gain - že se vlastně ten zkreslený zvuk ještě víc nastartuje. Když je vyplý, tak to nehouká ale zase zvuk není tak "tvrdý".
--------------------
afektband

Příspěvek od afektband »

yorix píše:OK, zkusim externí repro a uvidím. Ono to má snahu hučet jen když na tom zapnu ten Gain - že se vlastně ten zkreslený zvuk ještě víc nastartuje. Když je vyplý, tak to nehouká ale zase zvuk není tak "tvrdý".
Možná nějakej studenej spoj...zkus repro a napiš.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Mě moje kombo dělalo něco podobného když sem měl vysunutý poták(ani nevím jak se to stalo),zkonroluj taky potáky.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“