Jsem nováček u kytar, takže nevím jaký je v tom systém, nikdy jsem je neměl vyndané nebo takhle.
Snímač u krku nedrží
Pravidla fóra
Snímač u krku nedrží
Zdravím, prosím vás, snímač u krku mi * skáče * v rámečku, je klasiky přitažený a ať už je níže či výše.. při dotyku na kraje se vždycky skloní na danou stranou, ten u kobylky drží pevně.
Jsem nováček u kytar, takže nevím jaký je v tom systém, nikdy jsem je neměl vyndané nebo takhle.
Re: Snímač u krku nedrží
napiš typ kytary, způsob uchycení.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ibanez RGR 321 EX ( je v rámečku přichycený dvěma šroubky ( horní/dolní ).
na začátečníka dobrá fošna ! To se stává, že se snímač na šroubkách houpe. Nic tragického. V zásadě to ani nevadí. Náprav je víc. Každopádně sunddat nebo aspoň hodně povolit struny, vyšroubovat 4 vrůtky a vyndat snímač. Buď se podívat na ty 2 šrouby na kterých snímač visí, jestli jsou ta přítlačná perka dost silná. Lze je vyměnit nebo podložit dalšími, z propisovačky. Pak je taky cesta vložit do šachty v těle molitan. Ne moc tvrdý a vysokým, aby snímač nevytlačil proti pružinkám. A úplná banalita-přelepit podélné okraje snímače a rámečků průhlednou páskou.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Hehe, první dny jsem s ní dokonce spával
, byla za nějakých 5000 Kč, což asi není nějak moc, viděl jsem na bazaru i kytary za 15 000, byla mi ještě nabízena s470 za 6, ale nakonec mi to odřekli, ono je to asi stejně docela jedno když začínám. Díky, mrknu se na ty pérka, to s tou páskou bude asi zvěrstvo .
( v jaké výšce asi mít ty snímače ? všiml jsem si, že když povoluju, víc si sedají a když utahuju, jdou nahoru.. má to tak vůbec být ? )
( v jaké výšce asi mít ty snímače ? všiml jsem si, že když povoluju, víc si sedají a když utahuju, jdou nahoru.. má to tak vůbec být ? )
a proč myslíš že tam ty šroubky jsou? Nastavení výšky má vliv na zvuk. Když zmáčkneš strunu na posledním pražci, měl by být asi 5mm pod nima.
Zkus to nastavit podle tov. specifikace, viz příloha. Výška pólovýh nástavců (vzdálenost od strun) se tuším měří při zmáčknuté struně na posledním pražci.