Lehká a univerzální kytara 50-60 tisíc

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Dalik

Re: Lehká a univerzální kytara 50-60 tisíc

Příspěvek od Dalik »

José píše:Já mám (teda na basu) tenhle popruh: http://eshop.orx.cz/basove-remeny/47-or ... amena.html a na těžké nástroje je fakt super, jen trošku vypadá jak nějaká neřestná pomůcka..
Ale to se mi líbí a neměl jsem ani tušení o takové vychytávce. Asi by to snadno vyřešilo můj problém. Díky za tip 8)
Dalik

Příspěvek od Dalik »

[quote="911"]Nejlehčí a nejpohodlnější kytara je jednoznačně již zmiňovaný Parker Fly.Kdo nezkusil ,neví o čem je řeč.Můj zánovní Fly Select Artist má cca 2kg a ten druhý je také skoro nový Parker DF 722 MaxxFly USA s floydem cca 3kg,že bych něco prodal ?

No, jsou nádherný, škoda toho floyda. Až budou MaxxFly dělat v modré, tak mám jasno. Mimochodem - trochu off topic - s tím Helixem je vše, jak má být? Měl jsem ho chvíli a po pokusu o upgrade firmware se to celé seklo a už ani nepíp, takže putoval zpět k prodejci. Na fórech jsem s dočetl, že po této stránce s tím jsou často problémy, takže ještě chvíli počkám, jestli se to nezlepší anebo, co přinese NAMM.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Ja bych sel do PRS custom 24, na bazaru se do te castky v pohode vejdes a jeste zbyde. Muj kousek je trochu tezsi, ale vsechny ostatni byly lehci :) rotary / blade switch nabizi super kombinace (navic clovek meni zvuk jednim pohybem, misto dvema jako v pripade coil tap+switche), je to jedna z nejuniverzalnejsich kytar co znam (zamerne pisu custom misto ce, jelikoz custom mi barvou prijde jeste trochu univerzalnejsi) - neumi jen stary vintage uprdeny zvuky, jinak da vsechno :)

Parker je tez super, ale kdybych se rozhodoval mezi cu24 a parker, beru cu kvuli mene neutralnimu zvuku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dalik

Příspěvek od Dalik »

Samozřejmě sleduju bazary a uvidí se, na co natrefím. Naštěstí mě netlačí čas,tak mám klid na výběr. Delší akce teď zatím hraju s PRS SE,ona to je taky celkem slušná kytara. Ad rotary switch - na nových PRS mě štve právě umístění přepínače dost blbě z dosahu, to moc nevydumali...
dArtagnan

Příspěvek od dArtagnan »

Kinx: jenže abys mohl ten "jeden pohyb" udělat, musíš přestat hrát, protože ten rotary switch je debilně umístěný, jde ztuha a je nepřesný. Takže ve finále přepínáš snímače radši jenom mezi písničkama :-) Popravdě jsi první, koho bych viděl si to pochvalovat.
Naštěstí u PRS zafungovala sebereflexe a po 25 letech stížností přešli na normální fenderovský blade. Tak třeba za dalších 25 let Paul vyřeší ještě i debilně umístěnou tónovou clonu a konečně dojde tam, kde Leo Fender byl už před šedesáti lety. Ať žije ergonomie :-)
Jinak kytary jsou to pěkné a hrajou moc dobře, to zas jo :-)
911

Příspěvek od 911 »

Dalik píše:
911 píše:Nejlehčí a nejpohodlnější kytara je jednoznačně již zmiňovaný Parker Fly.Kdo nezkusil ,neví o čem je řeč.Můj zánovní Fly Select Artist má cca 2kg a ten druhý je také skoro nový Parker DF 722 MaxxFly USA s floydem cca 3kg,že bych něco prodal ?

No, jsou nádherný, škoda toho floyda. Až budou MaxxFly dělat v modré, tak mám jasno. Mimochodem - trochu off topic - s tím Helixem je vše, jak má být? Měl jsem ho chvíli a po pokusu o upgrade firmware se to celé seklo a už ani nepíp, takže putoval zpět k prodejci. Na fórech jsem s dočetl, že po této stránce s tím jsou často problémy, takže ještě chvíli počkám, jestli se to nezlepší anebo, co přinese NAMM.
Jedu pořád s tím softem,co jsem to koupil a zatím to maká,hraju téměř každý týden a zatím v pohodě,zvuky pořád ale ještě ladím,jde to dobře i za jízdy :)
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

dArtagnan píše:Kinx: jenže abys mohl ten "jeden pohyb" udělat, musíš přestat hrát, protože ten rotary switch je debilně umístěný, jde ztuha a je nepřesný. Takže ve finále přepínáš snímače radši jenom mezi písničkama :-) Popravdě jsi první, koho bych viděl si to pochvalovat.
Naštěstí u PRS zafungovala sebereflexe a po 25 letech stížností přešli na normální fenderovský blade. Tak třeba za dalších 25 let Paul vyřeší ještě i debilně umístěnou tónovou clonu a konečně dojde tam, kde Leo Fender byl už před šedesáti lety. Ať žije ergonomie :-)
Jinak kytary jsou to pěkné a hrajou moc dobře, to zas jo :-)
Blade je lepsi, ale ten rotary je v pohode a da se na to zvyknout - ta vyhoda tam fakt je. Prepinani mezi pisnickama je prehnany ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
torst

Příspěvek od torst »

http://hudebnibazar.cz/hohner-g3t/ID70964/
model šetrnej ke kytaristovejm zádům. Mám totéž v čínské kopii a žasnu, jakej má suprovej zvuk. Žádná pitomá imageovka !! (nemluvě o transportu, skladnosti)
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Dalik

Příspěvek od Dalik »

Tak tohle mě v životě nenapadlo - hned jsem to vyzkoušel a kytara váží najednou polovinu. Dnes hrajem, tak to bude bez bolesti: https://www.youtube.com/watch?v=yW1u9Xpv_uA
torst

Příspěvek od torst »

týýývole, dobrý !! vím, že jsou 3-bodové popruhy. ale tuhle je úplně jednoduchý. zkusim, dík.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
krade

Příspěvek od krade »

2 dalik: právě jsi ušetřil šedesát hadrů.
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Dalik

Příspěvek od Dalik »

To teda! Všem díky za příspěvky ☺
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“