Slušný kombo do 10k
Pravidla fóra
Slušný kombo do 10k
Čus lidi, ten orangeovej křáp co mám(Crush pix 20L) mi začíná připadat jako sh*t a pomaloulinku se začínám poohlížet po něčem lepším. Ale lampový a(m)py jsou moc drahý. Dá se pod 10 klacků sehnat malá(15W+) lampička nebo aspoň hybrid?
Zatím uvažuju o Lanýžích LV 200(9k) nebo 300(7k). P.S. bazary se nepočítají.
Zatím uvažuju o Lanýžích LV 200(9k) nebo 300(7k). P.S. bazary se nepočítají.
Re: Slušný kombo do 10k
Na jakou to chceš muziku a jaký máš nároky? Hlava + box /kombo? Jinak chtěl jsem onehdá taky přejít z trandu alespoň na pololampu a poohlížel jsem se taky po těch laney, ale to by vážně nemělo cenu. Bazaru se bráníš? Do 10 se tam dá vybrat spooousta věcí.
Edit: btw je tu spousta podobných threadů tak hledej
Edit: btw je tu spousta podobných threadů tak hledej
Squier classic Vibe 50's Stratocaster Olympic White HSH /Squier Affinity '04 Stratocaster 3TSB HH / Stagg S200 natural relic / Squier Affinity '99 Stratocaster AW / Cremona Luby / Line 6 Micro Spider / Superlux HD681B
- billie.raf
Teď sem kamarádovi vybíral apec za ještě menší peníz a vybrali sme lampový kombo Jet city 20w za 5000. S klidnym svědomim můžu doporučit, moc pěknej zvuk
Epiphone Les Paul Junior (RM pickups RP-94), Fokus Stratocaster (Seymour Duncan SH-4), '89 Marshall JCM 800 2204 clone (Dookie mod), '90 Marshall JCM 800 2204 clone ("Red Series"), '10 MMJUZ Fidelio, '10 MMJUZ, 'xx MMJUZ, '78 Marshall 1935A Bass Series 4x G12M25 55Hz, '80 Marshall 1960B JCM 800 Lead Series 4x G12-65 85Hz ("Red series"), '84 Marshall 1960A JCM 800 Lead Series 4x G12T-75 85Hz ("Red series"), '86 Marshall 1984B JCM 800 Bass Series 4x G12H100 80Hz
profi apec : http://hudebnibazar.cz/peavey-triumph-60/ID79108/
a prověřená klasika Transtube : http://hudebnibazar.cz/kombo-peavey-env ... w/ID74220/ (mám v silnější verzi. je to tranzistorák, ale sakra dobrej). Malé, skladné, levné, nenáročné.
a prověřená klasika Transtube : http://hudebnibazar.cz/kombo-peavey-env ... w/ID74220/ (mám v silnější verzi. je to tranzistorák, ale sakra dobrej). Malé, skladné, levné, nenáročné.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
- billie.raf
Dotaz, proč by měl kupovat tranzistor? A nezkoušej, že to hraje líp než lampa, protože nehrajetorst píše:profi apec : http://hudebnibazar.cz/peavey-triumph-60/ID79108/
Epiphone Les Paul Junior (RM pickups RP-94), Fokus Stratocaster (Seymour Duncan SH-4), '89 Marshall JCM 800 2204 clone (Dookie mod), '90 Marshall JCM 800 2204 clone ("Red Series"), '10 MMJUZ Fidelio, '10 MMJUZ, 'xx MMJUZ, '78 Marshall 1935A Bass Series 4x G12M25 55Hz, '80 Marshall 1960B JCM 800 Lead Series 4x G12-65 85Hz ("Red series"), '84 Marshall 1960A JCM 800 Lead Series 4x G12T-75 85Hz ("Red series"), '86 Marshall 1984B JCM 800 Bass Series 4x G12H100 80Hz
Ne, to vůbec netvrdim samozřejmě hraje o poznání hůř než lampa, jen jsem chtěl nabídnout "za málo peněz hodně muziky". Ty Peaveye jsou na tu cenu a konstrukci fakt dobrý.billie.raf píše:Dotaz, proč by měl kupovat tranzistor? A nezkoušej, že to hraje líp než lampa, protože nehrajea za deset tisíc se dá sehnat už slušná hračka.
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)
- billie.raf
Dneska už si myslim, že je dost přežitek kupovat valvestaty za 7, když se dá sehnat lampa např. Jet city nebu bugera za 5. Stačí 20 wattů a kraválu to udělá až na půdu
Slušný aparát do 10 tisíc se dá pořešit jedině na bazaru. Horší možností je silnější čistý tranzistor + krabičky (trand časem vyměníš). Laney LV jsem měl a nedoporučuju, dělá spíš hluk než zvuk. Možná ještě nějaký modeling, ale v tom se nevyznám.
Zkusil bych tohle Jet City od Thomanna:
https://www.thomann.de/cz/jet_city_ampl ... y_270762_0
Tedy pokud ti nejde o krystalicky čistý zvuk, zvlášť s humbuckery ho při vyšší hlasitosti moc neumí.
https://www.thomann.de/cz/jet_city_ampl ... y_270762_0
Tedy pokud ti nejde o krystalicky čistý zvuk, zvlášť s humbuckery ho při vyšší hlasitosti moc neumí.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bys Laney LC50 (50W celolampa)? Přesně za 10 prodám - lampy z počátku tohoto roku, mají za sebou nepravidelnou, max 1x za týden zkušebnu, 2 konzerty, 1 den ve studiu.
Hodně budem někde...
Už Tě nebaví?SUK píše:Chtěl bys Laney LC50 (50W celolampa)? Přesně za 10 prodám - lampy z počátku tohoto roku, mají za sebou nepravidelnou, max 1x za týden zkušebnu, 2 konzerty, 1 den ve studiu.
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
... to tahat
Je to tezky a pokukuju po H&K Tubemeisteru.
Hodně budem někde...
Stačí mi kombo, hraju takovej jako pop-rock-metal. Bazar je sázka do rulety, nikdy nevíš, jestli si v tý krabici nevezeš domů cihly. Navíc, co to asi může bejt za věc, když se toho někdo chce zbavit?? Bazarům se prostě nedá věřit. Teď jsem našel někde comment, že Vox VT40X je dobrý. myslíte taky?
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako te to asi necham prohlidnout a dokonce i ozkouset, ne?
A Laney LC50 je kombo.
A bazarovych veci se fakt neboj - lidi se toho zbavuji z milionu naprosto korektnich duvodu. Nekdo prestava s hranim, nekdo si chce polepsit ci vyzkouset neco jinyho, nekdo potrebuje narychlo prachy. Protocil jsem uz peknych par desetitisicovek pres bazar a mnozi zde pravdepodobne i statisicovek. Das-li si aspon trosku pozor, nestane se ti nic a koupi bazaru spis ziskas, nez tratis
A bazarovych veci se fakt neboj - lidi se toho zbavuji z milionu naprosto korektnich duvodu. Nekdo prestava s hranim, nekdo si chce polepsit ci vyzkouset neco jinyho, nekdo potrebuje narychlo prachy. Protocil jsem uz peknych par desetitisicovek pres bazar a mnozi zde pravdepodobne i statisicovek. Das-li si aspon trosku pozor, nestane se ti nic a koupi bazaru spis ziskas, nez tratis
Hodně budem někde...
Hele,když se domluvíš s prodávajícím a pošle Ti to jako balík na poštu,kde to hned rozbalíš,tak můžeš v případě,že tam není to co jsi chtěl,můžeš zastavit dobírku(tj odeslání hotovosti) a není problém.RiffmanCZ píše:Stačí mi kombo, hraju takovej jako pop-rock-metal. Bazar je sázka do rulety, nikdy nevíš, jestli si v tý krabici nevezeš domů cihly. Navíc, co to asi může bejt za věc, když se toho někdo chce zbavit?? Bazarům se prostě nedá věřit. Teď jsem našel někde comment, že Vox VT40X je dobrý. myslíte taky?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jakým bazarům? Mohu tě uklidnit, že hudebnibazar.cz je v tomto ohledu na 99% korektní (ano, na blbce narazíš všude, ale tady mezi muzikanty naštěstí ne úplně často). Kupoval jsem a prodával již desítky věcí včetně kombíček a nikdy jsem nenarazil na nefér jednání. A když si nejsi jistý, vždy pomůže telefonní hovor a nebo osobní návštěva, pokud je to v dojezdové vzdálenosti. Bazaru netřeba se bát.RiffmanCZ píše:Bazarům se prostě nedá věřit.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně ten Laney LC50 není špatné kombo, dokonce si myslím, že pro Tvé použití docela ideální. Cena dobrá a podvodu se určitě bát nemusíš.
Měl jsem LC30. Kdysi dávno, než mi ho nějaký parchant ukradl.
Hodně univerzální kombo, dobře si rozumí s krabičkami
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hodně univerzální kombo, dobře si rozumí s krabičkami
Sent from my iPhone using Tapatalk
hudebníbazar.cz je fakt v pořádku. Teď je tam i nové rozhraní, takže veškeré vzkazy se odehrávají v rámci webu a jsou dohledatelný. Koupil/prodal jsem toho už takhle tuny a bez podrazů.
Moje reakce bude trochu mimo téma, doporučit kombo Ti nehodlám, protože jsem příznivec modelingu, ale co jsi napsal to je teda pěkná kravina. Zejména ta věta "Navíc, co to asi může bejt za věc, když se toho někdo chce zbavit??" to myslíš vážně? Zkoušel ses někdy podívat na stránky bazaru, tam jsou nnohdy nádherné věci a podle tebe to budou buďto fejky nebo jiné šmejdy a v tom lepším případě hromada cihel. Takže někdo chce prodat nějakou věc a už to je podezřelé, protože se toho chce zbavovat? Já jsem kromě jedné kytary HB kupoval úplně všechno na zdejším bazaru ale i jinde, mnohdy dokonce platba předem a nikdy žádný problém, samozřejmě spoustu věcí jsem zas poslal do světa taky přes bazar, pokud budu mít schízu, že mě chce pořád někdo ojebat, tak jak můžu vůbec věřit lidem.RiffmanCZ píše:Stačí mi kombo, hraju takovej jako pop-rock-metal. Bazar je sázka do rulety, nikdy nevíš, jestli si v tý krabici nevezeš domů cihly. Navíc, co to asi může bejt za věc, když se toho někdo chce zbavit?? Bazarům se prostě nedá věřit. Teď jsem našel někde comment, že Vox VT40X je dobrý. myslíte taky?
Nezlob se, že jsem trochu vypěnil, ale jako příležitostného prodejce na bazaru se mě Tvůj příspěvek trochu dotknul.
PRS SE Custom 24 30-th Anniversary, Harley Benton CST-24HB, Aria STG 006, Harley Benton PB-Shorty, Jolana Superstar, Marris J390, Line6 SpiderJam, FBV Express MkII, Ebow, Yamaha HY 10G, Korg Pandora PX 3