Wangs

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Klaseq

Wangs

Příspěvek od Klaseq »

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na tento aparát, jestli to někdo neznáte. Nikdy jsem o něm neslyšel ani sem o něm velice nic nenašel. Dík

http://hudebnibazar.cz/wangs/ID79768/
Gibson Les Paul Studio Faded 2016
José

Re: Wangs

Příspěvek od José »

?? Maj ofiko stránky, nějaký emerický butik výrobce, takže toho ani moc nenajdeš..
Proč je to v baskytarách, ne, že by to s basou nehrálo, ale 30W už by asi bylo opravdu hraničních. Navíc to jistě nemá 3x6L6 jak je inzerováno, dle stránek výrobce jsou tam 2..
Tube Guru
Odborník

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, přesně jak napsal José, doplním, že je to kopie starých Marshallů, k čemuž se firma hrdě hlásí: "Wangs take on a 70's British classic". Koncák má opravdu jen dvě elektronky: v originálu: 2*EL34 3*12ax7, po prohnání překladačem: 2 * 3 * EL34 12AX7 :) . Odtud asi pochází ty 3 6L6. Tady: http://wangs-amps-usa.myshopify.com/pro ... gs-2204-hw
si o tom můžeš přečíst víc když jsi napsal "Nikdy jsem o něm neslyšel ani sem o něm velice nic nenašel." Je to normální kopie Marshalla 2204, na kytaru dobré, na basu už méně.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Klaseq

Příspěvek od Klaseq »

TO je dobré vědět, díky moc :wink:
Gibson Les Paul Studio Faded 2016
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Za tu ruční práci docela dobrá cena. Made in China. A název bych vážně nesnesl.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“