Efekty Pro Co Rat
Pravidla fóra
-
arcilucifer
Re: Efekty Pro Co Rat
Mam ho na klasiku RAT, výstup je Bossacky, mam ho někde v autě tak pohledam, až bude chvilka.
Ale z USA neni, byl za par kaček z elektra.
Jinak ho napajim pres voodoolab zdroj a ten tu redukci ma.
Ale z USA neni, byl za par kaček z elektra.
Jinak ho napajim pres voodoolab zdroj a ten tu redukci ma.
-
arcilucifer
Tady jsem ho vyhrabal. Myslím, že jsem ho kupoval kdysi v GEsu.
znova upozorňuju - pokud použiješ krabičkovej adaptér, budeš mít obrácenou polaritu !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna takovou redukci jsem nedávno vyráběl pro litrfee. Kdo umí aspoň trochu s pájkou, zvládne si to vyrobit i sám. Na špičku jacku je třeba přivést +, který je na souosém konektoru na vnějšku, jak píše již torst.
- litrfree
- Bandzone: https://bandzone.cz/_109713
- Kontaktovat uživatele:
OT to Hendrek: No ano, neumím s pájkou, ale zase sem přečet půl druhýho kubiku náročný, humanitně zaměřený literatury nejrůznějších kalibrů.
Tak aspoň něco, že jo.
Basy: Squier PB Silver series, Squier PB Special DiMarzio, SX PJ FL DiMarzio. Upy: RR SVT-CL klon 250W & Soundelirium The 14,5 500W & The 15 500W. Przny: B3. Rec&Rhythm: Samson Q7. Lexicon Omega & Olympus VN480PC. Metro: Ymh PSS-190, Seiko SMP10. Back: RR Marshall JCM 800 2204 Mk.II klon 50W, Vox AmPhone Bass & KOSS UR 30. Lajny: Hendrex Cables. Visy: Sepp Wotan. System service: Kardiocentrum Agel & Vebr Guitars. Band: Pichua Shiski Raw Punk.
Jop to je vono, kouknu v GES, stejně mi odešel měnič napětí tak tam mám cestu pro nový, tak kouknu pro jistotu i na toto. Btw nějkatý tip na spolehlivé step down trafo před Soldano?arcilucifer píše: Tady jsem ho vyhrabal. Myslím, že jsem ho kupoval kdysi v GEsu.
Díky, asi ti přilétne SZHendrek píše:Zrovna takovou redukci jsem nedávno vyráběl pro litrfee. Kdo umí aspoň trochu s pájkou, zvládne si to vyrobit i sám. Na špičku jacku je třeba přivést +, který je na souosém konektoru na vnějšku, jak píše již torst.
Ahoj všichni.
Mám dotaz. Jak zjistím stáří ProCO RAT 2? Kdy bych to mohl na krabičce vidět.
Nikde nic není, jen když to rozdělám tak vevnitř je na plošňáku 0604 a 94V-0
Díky za případné odpovědi.
Mám dotaz. Jak zjistím stáří ProCO RAT 2? Kdy bych to mohl na krabičce vidět.
Nikde nic není, jen když to rozdělám tak vevnitř je na plošňáku 0604 a 94V-0
Díky za případné odpovědi.
Zdar, jestli tam není uveden datum výroby, nezbude než se orientovat podle datumu výroby použitých součástek; ty mají uvedeno datum výroby téměř vždy. Bývá uvedeno jako např. čtyřmístný kód "rrtt" na integrovaných obvodech, kde rr značí rok a tt týden výroby. Někdy je datum zakódováno do písmenkového kódu, jehož význam je nutné najít na stránkách příslušného výrobce. Na potenciometrech je datum zakódován takto: http://webpages.charter.net/daosmun/Pot ... 0Codes.htm
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
-
arcilucifer
Že by takový rozdíl byl v první verzi( white face) vs 2.
Neměli jste ho někdo doma?
Neměli jste ho někdo doma?