pavlii píše:
"mA" to asi nebudou, to je překlep.
P.
Jojo, mA to byl momentální úlet - samozřejmě jsem myslela ampéry. No dobrá ale pokud repráčky potřebují 5A, pak pokud by měla nabíječku na 0,7 A a nebo 1A, opravdu budou dobře fungovat? Já nechápu, proč to tedy rozvnou nenapíšete ať udá co tam má. Obecně prostě nemůžu souhlasit s tvrzením, že to bude fungovat.
To je jako když připojíte USB disk jen jedním napájecím kablíkem i když potřebuje být zapojen v obou portech... teoreticky by fungovat měl ale jaksi prakticky moc ne.

Nebo mi chcete tvrdit, že pokud bude nabíječka podávat například o dost slabší proud, že repráky budou hrát stejně hlasitě a stejně dobře, jako u nabíječky se správnými paramtery?

ale no tak pánové
Nicméně - zpět k tématu, protože tohle už je moc technická debata a nemá to tu význam...
Já jen chtěla říct, že podle mě je prostě nesmysl kupovat pc repráčky s mini výkonem, když k tomu chce bubnovat. Ale, když už bude chtít přece jen mít doma tyhle "reprobedny"a že pokud chce zapojit ty repráky místo do PC portu , do nějaké nabíječky, že by asi bylo dost vhodné! si zjistit parametry a podle toho "případně" pořídit vhodnou nabíječku.