Crate FW15R

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Příspěvek od Cita »

je lepsi si vzit tento crate nbo tento KUSTOM http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... 06:0:0:1:0 ? oba maj 12" palcu repraky... dik za odpoved :)
Gibson Les Paul Standard 2002
FOKUS Floyd Rose IB 1
amp: doma-CRATE FW 15R
zkusebna-IMG GAT 1250R 50w lampa
Marshall Jackhammer
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

No mě se to zdá tak zhruba na stejno ale já bych se sppíš přiklonil k tomu Kustomu.
afektband

Příspěvek od afektband »

Já jsem pro crate, větší rozsah gainu=>víc zvukových možností.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

vidíte já jsem přesně mezi těmito dvoumi váhal nakonec jsem si i objednal kustom, ale řekli mi že ho nemají takže mi doporučili crate a já jsem ho zkoušel a na tu cenu s mi líbil takže jsem zvolil ten...a jsem rád
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Vidíš co člověk to jiný názor :D
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Taky uvažuju o tom FW15R :) Moc se mi líbí a teď přišel do hudebnin, tak ho tam asi zajdu vyzkoušet. Hned jak budu mít peníze za set co prodávám :) Napíšu sem pak nějaký info :)

BTW: Srovnal by to někdo s kombem Roland cube 15 X ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Tak zatim nemam peníze, tak sem tam radši ani nechodil... Může mi někdo poradit, jestli se vyplatí připlatit za tu verzi R ? Já totiž ten reverb nevyužiju, ale zase má 12" reprák. To bez reverbu má jenom 8". Dá mi ta 8čka trošku basů když podladim kytaru (drop D) ? Díky
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Pejsvidek píše:Tak zatim nemam peníze, tak sem tam radši ani nechodil... Může mi někdo poradit, jestli se vyplatí připlatit za tu verzi R ? Já totiž ten reverb nevyužiju, ale zase má 12" reprák. To bez reverbu má jenom 8". Dá mi ta 8čka trošku basů když podladim kytaru (drop D) ? Díky
No tak já myslím, že rozdíl ve zvuku bude docela velký z 8'' na 12'' :-) Navíc ten reverb, co mám já na FW120ce používám na čistém kanálu skoro pořád a líbí se mi, takže jestli je na té 15W stejný tak rovněž doporučuju :-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Demilich píše:No tak já myslím, že rozdíl ve zvuku bude docela velký z 8'' na 12'' :-) Navíc ten reverb, co mám já na FW120ce používám na čistém kanálu skoro pořád a líbí se mi, takže jestli je na té 15W stejný tak rovněž doporučuju :-)
Můžeš nějak upřesnit ten rozdíl ve zvuku ? Jo a taky koukám na youtube co to je vlastně reverb :D Jinak mě zajímá spíš to zkreslení :)
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Pejsvidek píše:
Demilich píše:No tak já myslím, že rozdíl ve zvuku bude docela velký z 8'' na 12'' :-) Navíc ten reverb, co mám já na FW120ce používám na čistém kanálu skoro pořád a líbí se mi, takže jestli je na té 15W stejný tak rovněž doporučuju :-)
Můžeš nějak upřesnit ten rozdíl ve zvuku ? Jo a taky koukám na youtube co to je vlastně reverb :D Jinak mě zajímá spíš to zkreslení :)
Moc to řešíš... Prostě to bude víc valit a bude to prostorovější podle mě no! :-P Zkus, uvidíš. Navíc já bych to koupil už jen abych měl ten pocit, že mám větší reprák, ikdyby to dejmetomu hrálo stejně :-P Přece se neokradu!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

navic pri vetsi hlasitosti 12ka se nebude hltit jako osmicka.
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Tak na doma stejnak větší hlasitost nepotřebuju. Ale věřim, že bude lepší :)
Hlavně mi de o to zkreslení, nechci k tomu dokupovat ještě krabičku. Ale zatim sem ani neviděl na youtube nahrávku :( Jenom na čistej kanál... Tak to bude asi na mě, abych sehnal prachy a šel si na to zahraát, případně koupit.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
ohynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ohynek »

Tak sem si tohle kombo objednal s mojí první kytarou a mělo by to bejt připravený tenhle pátek, tak až budu mít, napíšu zážitky.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Na doma je imo ten crate ideální... nahlas hraje až dost, zkreslení má super, clean je o něco horší, ael taky vpohodě .)
já bych ho bral :D

EDIT:
v době psaní příspěvku jsem ještě pořád byl šťastnej z toho, co jsem si koupil... zkreslení se mi přestalo líbit, nedaří se mi z toho dostat ty zvuky, který chci a už kupuju krabku :D
Naposledy upravil(a) Sadam.S dne 22.07.2009 1:16, celkem upraveno 1 x.
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Sadam.S píše:zkreslení má super
Mohl bys to nějak upřesnit ? Co z toho vytáhnu za zvuk ? Něco jako in flames, nebo avenged sevenfold ?
Respektive, nebude to to zvuk jako když připojim digitech grunge na svoje kombo ze setu ? :D Ten fakt nechci, proto hledám něco jinýho. Aby i při velkým zkreslení z toho nebyl bordel, kde se nedaj poznat jednotlivý tóny.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

Já mám doma ten crate fw15 a kytaru ibanez grg 170dx....co se tyce komba tak jsem s nim spokojenej....na clean to hraje tak trosku "divne" ale ten gain si mylsim ze za tu cenu fakt spica:-)...jeslti budes hrat doma, coz asi z pocatk ujo, tak bych se vysral na tu 12" a sel bych do 8" ....si spise dokup sluchadla a zapoj to do toho, budes mit z toho pak lepsi zazitek nez hrat jenom "napul" (kvuli máti samozřejmě):-d....jinak co z toho vytahnes za zvuk...ke zvukum z nahravek se to srovnat neda:-D...mylsim ze hodne zalezi taky na kytare jakou mas....jinak jsem se tady nejak nedocetl, jakou mas vlastne kejtru?:-)
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

absolute__ píše:Já mám doma ten crate fw15 a kytaru ibanez grg 170dx....co se tyce komba tak jsem s nim spokojenej....na clean to hraje tak trosku "divne" ale ten gain si mylsim ze za tu cenu fakt spica:-)...jeslti budes hrat doma, coz asi z pocatk ujo, tak bych se vysral na tu 12" a sel bych do 8" ....si spise dokup sluchadla a zapoj to do toho, budes mit z toho pak lepsi zazitek nez hrat jenom "napul" (kvuli máti samozřejmě):-d....jinak co z toho vytahnes za zvuk...ke zvukum z nahravek se to srovnat neda:-D...mylsim ze hodne zalezi taky na kytare jakou mas....jinak jsem se tady nejak nedocetl, jakou mas vlastne kejtru?:-)
No to právě nechci. A proč z počátku ? Já chci taky dobrej výkon z toho :) Sluchátka nepotřebuju spolubydla je tolerantní ;) Stejnak ho vyzkoušim a uvidim jestli tuhle 15R, nebo Roland 20, nebo Peavey VK 8. No soo to dost odlišný komba tak sem zvědavej :)
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Lol proč by si někdo měl kupovat menší repro, když může větší? :?:
Dneska jsem přímo na tu FW15R koukal a fakt to má 12'' lavor, to jsem čuměl :!: A za 2000 peněz. Jasný kup si myslím...
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Demilich píše:Lol proč by si někdo měl kupovat menší repro, když může větší? :?:
Dneska jsem přímo na tu FW15R koukal a fakt to má 12'' lavor, to jsem čuměl :!: A za 2000 peněz. Jasný kup si myslím...
Proč ? protože v těch kombech co maj 8" tak sou lampy. Mam ny mysli toho voxe a VK. Už sem sehnal peníze, mam na to 4000,-. takže to už je celkem fajn :) V pondělí si zajdu zahrát k Houdkovi a vyberu si tam nějaký. Pak řeknu jestli je lepší lavor, nebo jestli se vyplatí připlatit si za lampu. Je fakt, že čistej zvuk moc nepotřebuju...
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Hele když tak koukám na to kombo, tak sem zjistil, že má výstup na externí repro. Co když to píchnu do 2x12" bedny ? Co se změní ? Bude to hlasitější ?
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“