Chci zpívat hlouběji
Pravidla fóra
Re: Chci zpívat hlouběji
Zdar, když budeš kouřit aspoň dvacítku denně, taky to časem příjde
.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hned potom rakovina.
-
Odi.et.amo
https://www.youtube.com/watch?v=YSMKNdQJUPE
Už jsem to skoro zmáknul, jenom to nechce moc tlačit, aby nebyl průser
Snad Ti to pomůže.
BTW myslíte, že by to šlo použít v metalu? Docela by mě to zajímalo, třeba ve funeral doomu by to mohlo znít docela zajímavě. Sám bych to zkusil, ale neumím tvořit hudbu, jenom texty a v žádné kapele taky nehraju. Nechce někdo udělat vedlejší projekt se mnou?
:D
EDIT: Teda nevim, jestli jsem to zmáknul. Nikdo mi neporadí, takže si musím vystačit sám. Ale dostanu se hodně dolů. Problém je u mě, že nevím jaký mám rozsah. Jsem asi bas, ale podle jedné aplikace do mobilu mám nejnižší tón tak C#2 až C2, podle piana co jsem našel na netu zase B1. Tak babo raď
Už jsem to skoro zmáknul, jenom to nechce moc tlačit, aby nebyl průser
Snad Ti to pomůže.
BTW myslíte, že by to šlo použít v metalu? Docela by mě to zajímalo, třeba ve funeral doomu by to mohlo znít docela zajímavě. Sám bych to zkusil, ale neumím tvořit hudbu, jenom texty a v žádné kapele taky nehraju. Nechce někdo udělat vedlejší projekt se mnou?
EDIT: Teda nevim, jestli jsem to zmáknul. Nikdo mi neporadí, takže si musím vystačit sám. Ale dostanu se hodně dolů. Problém je u mě, že nevím jaký mám rozsah. Jsem asi bas, ale podle jedné aplikace do mobilu mám nejnižší tón tak C#2 až C2, podle piana co jsem našel na netu zase B1. Tak babo raď
-
Odi.et.amo
Ještě jedna věc k tomu prohloubení hlasu. Nevím, jestli to není úplná kravina. Asi je, ale jednou jsem viděl nějaký rozhovor s Morganem Freemanem, který sice není zpěvák, ale má krásný hlas a tam se ho ten novinář ptal jak docílit podobného hlubokého hlasu. A Morgan Freeman řekl bez mrknutí oka: "Musíte hodně zívat, to pomáhá." A novinář na to, jestli bude znít jako Morgan Freeman a Morgan jenom: "Sakra ne, ale budete mít hlubší hlas."
fakt nevím, jestli je to nějak důvěryhodná informace, nejspíš je to fakt blbost, říkám to spíš jenom jako takovou perličku.
Tak snad mě za to nezbijete, už vidím ty odpovědi...ŠMEJDE, TLUSTOPRDE, DEBILE, CO TO TADY KECÁŠ ZA HOVADINY???? No co, myslím to dobře. 
Jak mluvit a zpívat hlouběji
Ahoj, jsem holka a chci se naučit zpívat a mluvit hlouběji. Mám hlas něco mezi sopránem a mezzosopránem ale ráda bych se naučila alt a nebo hlubší. Nemáte někdo nějaké rady jak bych se to mohla naučit? A ještě nemáte někdo nějakou radu jak se naučit growl nebo fry Scream?