efekty BBE

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
kneekal
Kontaktovat uživatele:

efekty BBE

Příspěvek od kneekal »

Ahoj,

jaké máte zkušenosti s touhle společností?

Jsem vlastníkem jejich Mind Benderu a rozhodně jsem vlastníkem spokojeným. Mód chorus sice nepoužívám, ale na vibratu se dají natočit výborné zvuky od jemného pulsování až po pořádnou mořskou nemoc. :)

Teďk zvažuji Tremor, líbí se mi, že obsahuje možnost přepínat dvě rychlosti tremola. Kdo má pořád řešit přetáčení čudlem, tady si to člověk přecvakne a jede :)
kytara: Fender SE TC-90 Thinline
efekty: Digitech Whammy 4, HBE Psilocybe, T.Rex Moller, Boss DD-7, Boss BF-3, Vox Wah Wah, WMD Geiger Counter, BBE Mind Bender
aparát: Fender Hot Rod Deluxe 112

kapela: http://www.fullstop.cz, blog: http://kneekal.blogspot.com/
Jester
Rádce

Re: efekty BBE

Příspěvek od Jester »

Měl jsem Green Screamer, úspěšně jsem ho prodal. :wink: Neoslovil mě, ale možná to bylo spíš tubescreamerem jako takovým, než tím, že byl od firmy BBE.
rik26

Efekty BBE

Příspěvek od rik26 »

No tak zakladám ďalšiu tému.Tento raz je o efektoch,predzosilňovačoch a ostatných efektoch firmy BBE.Ja som vlastnil BBE tremolo,BBE blacksmith a momentálne mám v boarde BBE 427 distortion.Je to taká variácia na povedal by som Big Muff no skreslenie je príjemnejšie a nastavenie či už tonu alebo gainu citlivejšie a príjemnejšie.Porovnával som ho veľa krát aj s Big Muffom USA aj s Bass Big muffom a BBE je príjemnejší na ucho :) Cena je myslím že veľmi prijateľná vzhľadom na zvuk čo s neho lezie.Ináč efekt je zasadený v krásnej modrej krabičke s true-hardwired prepínaním.Dá sa nastaviť sila výstupného signálu-volúme,skreslenie a tonový rozsah.Je made in USA a na jeho zvuku a stavbe sa zasa podieľal Paul Gagon známy s firiem BBE a G&L guitars ktorá tomuto koncernu patrí.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 11.02.2017 11:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: No tak slučuji s existující témou. Příště nejdříve pohledej, zda tu už není.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“