Dvoukrká kytara
Pravidla fóra
Re: Dvoukrká kytara
Tipuj to na cerstve a blbe natazeny novy struny. Jednoznacne je ale videt, jak ta kytara strasne pada na hlavu ! Peklo !
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Vlastním ji krátce Epiphon G-1275 Custom a můžu říct že hraje pěkně, váha no dejme tomu asi je velká ale není to na celý hraní,myslel jsem že vyměním snímače na šestce ale nějak mi zvukově ke kytaře vyhovujou nějak tam ten zvuk je té charakteristiky,ladění není problém běžné doladění je to hned, kytara drží,nevím jak je to u Fokusky neměl jsem tu čest,na zkreslené zvuky se dá využít i 12tka,je to maso,problém je v čem to nosit,A když jsem ji dal prvně na krk tak mi to připadalo že hraju na lustr,kytara je to báječná,mám na ni Elixír desítky, doporučuji aspon vyskoušet než psát blbosti
Pěkně napsané!razde píše:Vlastním ji krátce Epiphon G-1275 Custom a můžu říct že hraje pěkně, váha no dejme tomu asi je velká ale není to na celý hraní,myslel jsem že vyměním snímače na šestce ale nějak mi zvukově ke kytaře vyhovujou nějak tam ten zvuk je té charakteristiky,ladění není problém běžné doladění je to hned, kytara drží,nevím jak je to u Fokusky neměl jsem tu čest,na zkreslené zvuky se dá využít i 12tka,je to maso,problém je v čem to nosit,A když jsem ji dal prvně na krk tak mi to připadalo že hraju na lustr,kytara je to báječná,mám na ni Elixír desítky, doporučuji aspon vyskoušet než psát blbosti