propojení-kytara multiefekt PC a sluchátka
Pravidla fóra
propojení-kytara multiefekt PC a sluchátka
Potřebuji radu,učím se hrát spíš v noci a potřeboval bych propojit :puštěnou hudbu z notebooku a kytaru přez multiefekt do sluchátek .Snad jsem to správně popsal.Díky Pirda
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: propojení-kytara multiefekt PC asluchátka
NTB zapoj do Aux vstupu multiefektu. Sluchátka do výstupu multiefektu. Kytaru do vstupu multiefektu. Toť vše, pokud má tvůj multiefektu aux vstup.
Pokud ne, jsou i další možnosti. Ale to teď rozepisovat nebudu, neznaje typ tvého multiefektu.
Pokud ne, jsou i další možnosti. Ale to teď rozepisovat nebudu, neznaje typ tvého multiefektu.
Re: propojení-kytara multiefekt PC a sluchátka
Mám multiefekt Digitech RP55,ten má :Input,Output a Control In.Jsem úplný amatér a učím se ,pokud cvičím stupnice a pustím si nějakou skladbu z PC tak mi to jde líp,ale jak jsem psal-v noci je to problém 
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, jednoduchá rada je prodat Digitech a koupit Zooma, ten má tady na fóru širokou uživatelskou základnu, ale to asi slyšet nechceš.
Další možnost je koupit USB zvukovou kartu a zapojit multiefekt do ní. Pak si smícháš podklad z PC se signálem z mulťáku.
Dále by šlo připojit výstup mulťáku rovnou do vstupu interní zvukovky (ideálně linkového). Na to by ti stačila jen redukce z velkého Jacku na malý.
Další možnost je koupit USB zvukovou kartu a zapojit multiefekt do ní. Pak si smícháš podklad z PC se signálem z mulťáku.
Dále by šlo připojit výstup mulťáku rovnou do vstupu interní zvukovky (ideálně linkového). Na to by ti stačila jen redukce z velkého Jacku na malý.
Pokud ti jde jen o cvičení, možná by ti pomohl vox amplug nebo jemu podobné čínské kousky. Mam joyo, které má i aux, z Číny za hubičku na cvičení dobrý.
Harley Benton Fusion-II HSH, Cort m200, Mooer ge150, jbl flip 3, Lexicon alpha
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
Jestliže zůstáváš klidný, zatímco ostatní ztrácejí hlavu, je to neklamná známka, že jsi problém nepochopil
nestahujte kalhoty když brod je daleko. Podle mě by stačilo dát do výstupu RP55 tenhle bazmek
http://www.krup.cz/?cls=stoitem&stiid=890
do jedné jeho zdířky přivést signál z NB a do druhé zapojit sluchátka. Správným poměrem hlasitosti 55 a NB uděláš potřebný mix.
do jedné jeho zdířky přivést signál z NB a do druhé zapojit sluchátka. Správným poměrem hlasitosti 55 a NB uděláš potřebný mix.
Skutečná svoboda je vždy svobodou pro jinak smýšlejícího. (Rosa Luxemburgová)
myslím, že to by asi neprošlo...
teoreticky by to šlo možná naopak - zkusit to dát na vstup. akorát potom byl i výstup z NB prohnaný přes multiefekt (pokud by to vůbec něco dělalo).
teoreticky by to šlo možná naopak - zkusit to dát na vstup. akorát potom byl i výstup z NB prohnaný přes multiefekt (pokud by to vůbec něco dělalo).
bass: PJ4 + Genz Benz STM600 + Hocke 12
guitar: Fender Pawn Shop 51
guitar: Fender Pawn Shop 51
Dotaz.torst píše:nestahujte kalhoty když brod je daleko. Podle mě by stačilo dát do výstupu RP55 tenhle bazmek
Je to odzkoušené,nebo jen odhad?!
odhad, ale můžu to večer doma zkusit.
Skutečná svoboda je vždy svobodou pro jinak smýšlejícího. (Rosa Luxemburgová)