Neškodí kytaře takové zavěšení za hlavu?Myslím nějaké pnutí na krk vahou kytary atd....?
Slyšel jsem,že nejšetrnější skladování je v kufru ve stoje ,tomu rozumím.Chci mít ale kytary vystavené,tak jestli není šetrnější klas. stajan na zem?
Díky za rady a nepište,že jsem paranoik,jen je mám rád
JOHNY Swamp Inc. píše:Ta pěna dokáže prožrat Nitro laky u Gibsonu až na dřevo, a samozřejmě u jakýkoli jiný kytary, která je lakovaná stejnym lakem....
díky za info,provedu upgrade omotávkou na tenisové rakety
to je fakt síla,chtěl bych vidět reklamační řízení věšáku který poškodil nějakýho Customa za 100 litrů
je to dlouhodobej proces smaozžejmě věděl jsem, že kytary tam žloutnou, to je celkem často k vidění i v mnoho hudebninách, ale nedávno jsme o tom diskutovali an jednom zahraničnim foru a v NY se cápkovy zničily už dva Standarty....
Divil jsem se, proč má zak kWylde ty věšáky doma dřevěný LOL...
Ne, je to spíš nějaká chemická reakce mezi pliuretanovou pěnou a nitrocelulosovym lakem.... Fender a jiný to neudělaj ,ale Gibbo používá furt starý Nitro laky co jsem pochytil....
Nedivil bych se kdyby gibson používal ještě Nitro laky páč sou pro zvuk kytary nejlepší.Co sem o tom četl tak lak dokáže slušně poničit zvuk.Fender používal nitrocelulózové laky pokud si to pamatuju správně ,ale co užívaj teď to netuším
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
No a nitro lak je i dost křehkej občas viděl sem fendera s s vlasovejma hlubokejma prasklinama na namáhanym místě pod pravou rukou - nazval bych to že na tý kytaře byl pavouk
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Red Bull píše:No a nitro lak je i dost křehkej občas viděl sem fendera s s vlasovejma hlubokejma prasklinama na namáhanym místě pod pravou rukou - nazval bych to že na tý kytaře byl pavouk
Čoveče to by mohlo bejt celkem stylový, chci taky:)
Red Bull píše:No a nitro lak je i dost křehkej občas viděl sem fendera s s vlasovejma hlubokejma prasklinama na namáhanym místě pod pravou rukou - nazval bych to že na tý kytaře byl pavouk
Čoveče to by mohlo bejt celkem stylový, chci taky:)
Šak to si můžeš ,,udělat´´ ale to by bylo podle mě hanobení kytary....
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Řikám, nevim co kdo používá, ale s Ntirem to takhle reaguje.... Je zvláštní ale, že řikal, že Fendery to nedělaj, možná to neni tak markantní, nebo nevim...
Hmmmm...uz sme sa raz bavili o tejto teme a mozem ti bezpecne povedat ze skodi. Malo ale skodi. Nikto mi to nedoporucoval a ked si vsimnes v obchodoch je zavesenich iba niekolko gitar a na kratky cas na tych hakoch a su to vacsinu s kvalitnych materialov cize nehrozi nejake rapidne ohnutie krku ale napriklad gitarka za 5 - 6 tisic by sa ti zmotala jak snurka. Asi tak.
Apropo: ja som to chcel tiez tak zavesit do izby ale zistil som ze to asi nebude dobre. Radsej si ju polozim bezpecne na zem a tak, nehrozi ani pad ani nic, nikdy nemozes vediet co sa stane. Ak ich mas samozrejme rad, tak by som nad tym porozmyslal.