Ergonomičtějši LP kolem 10k
Pravidla fóra
Re: Ergonomičtějši LP kolem 10k
DoktorZ: Souhlasím že to není nejhezčí a že do vzhledu přirozeně opotřebované kytary s nitro lakem to má hodně daleko (vtipná je také ta nejvíce obroušená hrana v oblasti pod předloktím pravé ruky, z čela je silně sedřená, ale přesto je tam nenarušený bílý binding). Pro mě vzhled nebyl důvod ke koupi, byl to prostě dobře hrající nástroj za dobrou cenu (ve slevě). Na druhou stranu mi ten finish vyhovuje tím, že cítím v ruce nástroj ze dřeva, ne něco neurčitého zalitého v tlusté vrstvě polyurethanu (a z mého Squiera, kterého se asi nikdy zbavovat nebudu, mám v plánu všechen lak sundat a pouze napustit olejem - už jsem to tak udělal na krku a pocitově a zdá se mi i zvukově se to projevilo - možná je to ale jen placebo efekt). Každopádně sto lidí, sto chutí 
Hagstrom Ultra Swede, Vintage V6 Icon, Jet City JCA 22H + Harley Benton G112 (Private Jack), BOSS GE-7, DIY attenuator
Jinak tedy ještě jedna otázka: Píšeš, že věk a záruka podle tebe cenu bazarové kytary neovlivňuje. Když ne to, co tedy? Původní stav (co nejméně šrámů, stav pražců atp.), aftermarket upgrades (snímače, mechaniky, hardware celkově...)? Ještě nějaké jiné faktory?
Hagstrom Ultra Swede, Vintage V6 Icon, Jet City JCA 22H + Harley Benton G112 (Private Jack), BOSS GE-7, DIY attenuator
Mám tu vyšší verzi - set neck. Ono to padání není tak výrazný, že by se to nedalo řešit. Potom co jsem začal používat kožený popruh se to výrazně zlepšilo a v podstatě nějak výrazně mně to pak neomezovalo, člověk si zvykne. S ničím jiným jsem nikdy neměl problém, můžu jen doporučitPompo_CZ píše: Máš tedy tu ESN verzi (bolt-on neck) nebo tu vyšší (set neck)?
Situace na trhu, stav a jak rychle to chceš prodat.Pompo_CZ píše:Jinak tedy ještě jedna otázka: Píšeš, že věk a záruka podle tebe cenu bazarové kytary neovlivňuje. Když ne to, co tedy? Původní stav (co nejméně šrámů, stav pražců atp.), aftermarket upgrades (snímače, mechaniky, hardware celkově...)? Ještě nějaké jiné faktory?
Ahoj vsicni,
dobré LP do 10 tisíc. Mam ted k prodeji tento kousek:
https://hudebnibazar.cz/epiphone-les-pa ... /ID102923/
dobré LP do 10 tisíc. Mam ted k prodeji tento kousek:
https://hudebnibazar.cz/epiphone-les-pa ... /ID102923/
akorát není ergonomičtější než běžný LP.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
inzerce je jinde.