Problém s kobylkou

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Joey
Kontaktovat uživatele:

Problém s kobylkou

Příspěvek od Joey »

Čus, hraju hraju a najednou...DRB...urvala se mi struna jenže ne nahoře jako dycky ale dole, v místě kde je struna opřená o kobylku...co s tim??? Stalo se to poprvé.

Vyměnit kobylku? :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Proč měnit kobylku prosimtě?Prostě tam máš kámen co ti jí přeřízl - taky se mi to u LP stalo a kobylku sem neměnil a bylo to OK občas se to stane,mohl si trefit i na slybší strunu - jaká se ti urvala?Nebo pokud je ten kámen fakt ostrej tak je možnost zabroušení,ale osobně bych to nechal kytaráři :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Struna občas praskne, to se stává... A může prasknout kdekoli, takže bych to tak nehrotil. Natáhni novou a pokud ti na stejném místě bude praskat permanentně, tak to asi bude v kameni. Pak ho necheg zbrousit, ale zatím to nehroť...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

dopolnění k tomu co napsal Nero: A nebo si kup jeden kamen za pár korun a není co řešit
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“