LANEY LX 120 Twin

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Tom49 píše:
Sami píše:
jaby píše:
to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkně
Kámoš má 65W Crate a dává to maximálně na půlku.. Ať už v klubech, nebo venku v prostoru..
ale to je určitě nasnímanej do PAčka a musí stát hodně blízko toho...si myslím
Nene, nebyly to zvučené koncerty.

Red Bull:Citace upraveny na pouhé tři podle kodexu uživatelů
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak to asi nebyl koncert, spíš jako že jste hráli lidem k pivu, ale potichu aby si mohli povídat...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

afektband píše:Tak to asi nebyl koncert, spíš jako že jste hráli lidem k pivu, ale potichu aby si mohli povídat...
Heh :lol:
Kamoš má pololampovýho Laney 65W a zatím nám to stačilo, ale stejně si myslím že 60W tranda je málo...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Fíla

Příspěvek od Fíla »

A nebo sem přemejšlel o nějakym kombu CRATE .... třeba tohle http://kytary.cz/crate-trikanalove-kyta ... 92:0:0:1:0
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

afektband píše:Tak to asi nebyl koncert, spíš jako že jste hráli lidem k pivu, ale potichu aby si mohli povídat...
Já jsme neřek že jsem hrál já.. Jako 60W fakt stačí, když nejsou bicí nazvučené.. A nebylo to jen tak k pivu, bylo to u fotbalového hřiště, nějaká zábava to byla a nato že lidi tam pařili jak o život, tak se mi nezdálo, že bych měl problém ho slyšet.. Ale já už se s váma nebudu hádat :roll:
afektband

Příspěvek od afektband »

Fíla píše:A nebo sem přemejšlel o nějakym kombu CRATE .... třeba tohle http://kytary.cz/crate-trikanalove-kyta ... 92:0:0:1:0
Jo, to je v pohodě kombíčko, má ho kytarista kapely Kmen (http://bandzone.cz/kmen) už s náma párkrát hráli. Tak mu napiš, jestli chceš info přímo z první ruky.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
afektband

Příspěvek od afektband »

Sami píše:
Já jsme neřek že jsem hrál já.. Jako 60W fakt stačí, když nejsou bicí nazvučené.. A nebylo to jen tak k pivu, bylo to u fotbalového hřiště, nějaká zábava to byla a nato že lidi tam pařili jak o život, tak se mi nezdálo, že bych měl problém ho slyšet.. Ale já už se s váma nebudu hádat :roll:
Kdyby to bylo na podiu a měl si to za sebou, tak neslyšiš nic. 8) Nebudu ti brát iluze...

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

afektband píše:
Sami píše:
Kdyby to bylo na podiu a měl si to za sebou, tak neslyšiš nic. 8) Nebudu ti brát iluze...
Ono to bylo na podiu a měl to za sebou.. Tys někdy hrál na Crate GT65?
afektband

Příspěvek od afektband »

Tomu dost nevěřim, to spíš stál hned na krajíčku a kombo měl metr za sebou, takhle si ale fakt nepředstavuju podiový hraní...Na ten Crate jsem nehrál, ale hrál jsem na jinný mrchy. I singl recto jsem měl venku na podiu dost za půl, takže mi netvrď, že nějaký prdítko uhraje venku něco slušnýho. Je ale ještě možný že jsem hluchej jako poleno...

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

afektband píše:Tomu dost nevěřim, to spíš stál hned na krajíčku a kombo měl metr za sebou, takhle si ale fakt nepředstavuju podiový hraní...Na ten Crate jsem nehrál, ale hrál jsem na jinný mrchy. I singl recto jsem měl venku na podiu dost za půl, takže mi netvrď, že nějaký prdítko uhraje venku něco slušnýho. Je ale ještě možný že jsem hluchej jako poleno...
A psal jsem snad že to byl nějaký megafesťák s podiem velkým 100 metrů?? Já prostě říkám, že na hraní ti těch 60W stačí.. A větší akce se zvučí.. Třeba si ale zrovna hrál na nějaký mrchy, co hrají potichu :lol:
afektband

Příspěvek od afektband »

Sami píše: A psal jsem snad že to byl nějaký megafesťák s podiem velkým 100 metrů?? Já prostě říkám, že na hraní ti těch 60W stačí.. A větší akce se zvučí.. Třeba si ale zrovna hrál na nějaký mrchy, co hrají potichu :lol:
Singl recto, njn prdítko jak sviň, toho zesíku se fakt nezastávam, moc se mi nelíbí, ale přece jenom hraje nahlas.

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

afektband píše:
Sami píše: A psal jsem snad že to byl nějaký megafesťák s podiem velkým 100 metrů?? Já prostě říkám, že na hraní ti těch 60W stačí.. A větší akce se zvučí.. Třeba si ale zrovna hrál na nějaký mrchy, co hrají potichu :lol:
Singl recto, njn prdítko jak sviň, toho zesíku se fakt nezastávam, moc se mi nelíbí, ale přece jenom hraje nahlas.
Tak ten jsem zrovna nemyslel :lol: Ale nebudeme se zbytečně hádat ne? :wink: :wink:
afektband

Příspěvek od afektband »

Sami píše:
afektband píše:
Tak ten jsem zrovna nemyslel :lol: Ale nebudeme se zbytečně hádat ne? :wink: :wink:
Nebudem, já se ani nehádal, jenom se mi to zdá dost nepravděpodobný... :lol: :wink:

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Mě se to zdá dost pravděpodobný :lol:

Kamarád mi řekl, že chce toho Crate prodat a koupit misto toho Hartke pigy pack se 4x8 reprama. Nevim co ho to napadlo, se mu to snažím rozmluvit..
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

4x8" mi přijde jako uplná hloupost
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Saul píše:4x8" mi přijde jako uplná hloupost
Já mu to říkám taky.. On už to kombo má přes rok a v kapele hrajou punkrock, nevim co ho to teď napadlo..
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Sami píše:
mas recht, ser na ne. verim tomu ze to 65ka uhrala pokud k tomu teda byla jeste bedna treba tak by na mensi nezvucene akcicce nebyl problem.
filcek
Bandzone: http://bandzone.cz/bombatolcser
Bydliště: Kousek od Brna v jedné takové krásné vesničce jménem Blučina
Kontaktovat uživatele:

Re: LANEY LX 120 Twin

Příspěvek od filcek »

Todle kombo udělá hodně dobrej bordel ja ho mam asi rok a sem s nim spokojenej pro mladýho kluka kterej nemá dost peněz si myslím že to kombo je hodně dobrý já sem ho chytl zrovna za 7200 dneska už 9000 zase nadruhou stranu je to dost
kytara:Washbern x-10
krbička:Digitech grunge distortion
kombo:Laney lxd 120w 2x12''
freelancer02

Re:

Příspěvek od freelancer02 »

KIWI píše:
Saul píše:Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu. :wink:
No tak jako to je takovej prapodiivnej názor...hezkým hraním nemůžeš z shitskýho aparátu dostat nádhernej zvuk...můj názor...
Stejně jako shitským hráním můžeš dostat z pěknýho aparátu mizernej zvuk...
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“