Převod notového zápisu na tabulatury
Pravidla fóra
-
Dominic2016
- Nový uživatel
Převod notového zápisu na tabulatury
Zdravím mám dotaz zda existuje nějaký dobrý softík který by mi přeložil noty do tabulatůry?...díky všem
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 21.04.2017 14:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven název
Důvod: Upraven název
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: notes to tabs
Guitar Pro, Tux Guitar a jakýkoliv SW, který umí zobrazit obě variant zápisu. Předpokládám, že zdrojová data máš v midi, z papírového archu je to utopie.
A taky počítej s tím, že si "překlopenou" tabulaturu musíš dále sám upravit, aby byla "hratelná". Protože jednu notu můžeš na hmatníku nalézt několikrát a SW to nemusí trefit vzhledem ke kontextu úplně správně.
A taky počítej s tím, že si "překlopenou" tabulaturu musíš dále sám upravit, aby byla "hratelná". Protože jednu notu můžeš na hmatníku nalézt několikrát a SW to nemusí trefit vzhledem ke kontextu úplně správně.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Nemam vesteckou kouli, takze se te zeptam, co jsou to ty "noty"?
Pokud ti jde o noty napsany na papire, tak budes potrebovat scanner, OMR a podle toho, co vyrobi OMR neco, co z toho udela tabulatury (z midi to zvladne treba GP)
Pokud ti jde o noty napsany na papire, tak budes potrebovat scanner, OMR a podle toho, co vyrobi OMR neco, co z toho udela tabulatury (z midi to zvladne treba GP)
Hodně budem někde...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z papíru je to jednodušší přepsat do digitálního notového zápisu ručně. Aspoň teda pro běžného ne moc IT zdatného člověka. Jinak bys musel jak píše SUK najít vhodný OMR SW.
-
Dominic2016
- Nový uživatel
Jsou to noty na piáno a mám je stáhle v pc
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Klíčová otázka je, v jakém formátu?