L.R. BAGGS ANTHEM

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
andres

L.R. BAGGS ANTHEM

Příspěvek od andres »

Mam Furcha S23C 12 a chcem tam dat snimac L.R BAGSS ANTHEM stoji cca 10tis ale zohnal som na aliexprese za 1200 kc ma s tym niekto skusenosti ci to vobec funguje? Diki
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: L.R. BAGGS ANTHEM

Příspěvek od hyenik »

to není LR Baggs, ale cinska kopie (nasel sem ho tam i za 750)
to uz je na tobe jestli budes riskovat, podle reakci funguje, otázka jestli opravdu jako original (především bych se obaval odolnosti proti zpetne vazbe a prilozeny piezo snimac samozrejme není Element, ale nejaky levny Artec)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
andres

Příspěvek od andres »

Pozeral som na to za 26eur,ale za skusku to asi stoji
Přílohy
-1483161333-864842360.jpg
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

jasne vyzkousej a pak napis jestli to stoji za to...
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Pavel K

Příspěvek od Pavel K »

Na aliexpressu jsem proklikal akustické snímače a našel tyhle kolem 33$, vypadají jako kopie L.R. Baggs ANTHEM SL. Ale má jiné ovládání, je tam navíc tónová clona a chybí jako u originálu poměr piezo/mic, řešený šroubkem.

https://www.aliexpress.com/item/YS-A-20 ... 98923.html

https://www.aliexpress.com/item/ROCKET- ... 55523.html

A je tam i tenhle za 65$, který vypadá jako kopie L.R. Baggs ANTHEM Tru-Mic

https://www.aliexpress.com/item/High-qu ... 12510.html

Nevím, ale podle fotek třeba u toho podkobylkového mikrofonu to nevypadá 100% jako originál. Teda snaží se to tak vypadat, ale nemyslím že budou použité stejné součástky. Nikde jsem na netu nenašel recenzi, jak to za desetinu ceny hraje stejně jako originál. Takže si troufám říct, že hrát to bude, pravděpodobně i dost slušně na tu cenu. Ale L.R. Baggs bude znít líp, otázka jak moc. Porovnával někdo mezi sebou originál L.R. Baggs ANTHEM SL a L.R. Baggs ANTHEM Tru-Mic?
pawfka

Příspěvek od pawfka »

To určitě originál nebude . Já ho kupoval v originální krabičce , v roce 2012 ještě za nějakých sedm tisíc . Dnes koukám že chtějí 10 tis.Kč ..-(
Jediné co nemám je český instalační návod .
Nevíte kde by se dal dohledat ?

Děkuji .
andres

Příspěvek od andres »

Tak dnes mi prisiel z ciny a snad do konca tyzdna skusim ako funguje,som zvedavy na tu kvalitu.nedalo mi to nekupit to za 26eur aspon na skusku.dam vediet ako to funguje
José

Příspěvek od José »

Omlouvám se provozovateli ale na aleximu mají do 28.5. tru mic za 7,5kKč a SL za 5.2kKč.
andres

Příspěvek od andres »

No ked nebude fungovat ten z ciny tak aspon viem kde sa kupit za dobru cenu.diki
andres

Příspěvek od andres »

Nevie niekto poradit cim moze byt ze mi snimac,cinska kopia lr.bags,snima vyborne len ked silnejsie udriem do strun tak to zachrapci.dnes to veziem uz druhy krat reklamovat do kytar v brne.moze to byt tym ze je spatne umiestneny snimac pod kobylkou?Alebo je to tou kvalitou z ciny.inak snima vyborne a zvuk je neskutocny
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Nechce se mi zkoumat ten snímač a jeho dokumentaci, ale obecně platí, že pokud při silném úderu do strun je zvuk zkreslený, bude se něco přebuzovat. Ať již v samotném snímači, pokud je aktivní, nebo v následujícím signálovém řetězci (zesilovač).
Taky zkontroluj baterku (pokud ji snímač má).
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

Ještě by šlo prozkoumat, jestli to dělá jenom na piezzo (kolečko mixu směrem ke kobylce) nebo hlavně přes mikrofon (kolečko mixu směrem ke krku).
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Tipuju přebuzování preampu, je tam od číňanů něco blbě/levně udělané - měl jsem totiž stejný problém se dvěma Presysy z Ali. Takže pokud půjde o toto, je zbytečné s tím trápit kytaráře, který aktivku instaloval. Šikovný elektronik by to měl zvládnout opravit/vylepšit. Je potřeba proměřit obě signálové cesty, piezzo i mikrofonní.
Mně ty Presysy opravil p. Procházka z Pardubic, něco to samozřejmě stálo a je na Tvé úvaze, zda se vyplatí do servisu investovat.
andres

Příspěvek od andres »

Uvidim zajtra co mi povie v kytarach,ked to bude stale robit budem ho musiet vymenit,ale za 26eur snima vyborne.ma to neskuticny zvuk az na to chrastenie pri tvrdsom udere na struny.je pravda ze uz naposledy ked sa stym hral to bolo ovela lepsie,tak uvidim
Lucasterick

Příspěvek od Lucasterick »

Dnes jsem nainstaloval tento čínský Anthem SL. Vše v naprostém pořádku, hraje to krásně. Nemám sice možnost porovnat s originálem. Ale "na to moje hraní" :-D - když potřebuju jen vypíchnout solo, je to pecka. Uvidím, jak se to bude chovat dál.

Edit:

Hraje to dobře, je to OK. Nemám s tím problém. Už 3x 4 hodiny a baterka stále ok (četl jsem kdesi, že se to hodně vybíjí). Ale chytá to hodně vazbu od mobilu (nutné dát z kapsy - dál od zásuvky na Jack)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“