Problém s kytarou
Pravidla fóra
jj 230V je fakt nepříjemný, ale nedá se to srovnat s peckou teda s peckama z induční cívky z maximálně vytočenýho mopeda jawa stadion s11
... asi při 5000 ot/min a prý to dává 2 KV, páč se zasekl plyn a elektrickej chcípák to nemá, jenom dekonpresi a při takových otáčkách to nechcípne, tak jsem chtěl sundat faju ze svíčky a půl minuty jsem byl k ní přilepenej, než jsem to sundal a pak jsem neměl den cit v ruce
a svářečka předělaná z 230V na 380V je taky dobrá, v levý ruce kostru a v praví elektrodu
... ale já to nepustil, takovej blb zase nejsem, jenom jsem to rozmotával a někdo to zapnul.
Jo ještě jsou dobrý mrdy na jazyku, jsem jednou zkoušel jestli funguje trafo k předzesáku, tak jsem to dal na jazyk a půl dne jsem nemohl mluvit, páč jsem dostal dobrejch 15V asi 2000 mA
Jinak k tématu. Když jsem zkoušel u kámoše kytaru na komplu, tak jsem byl opřenej o topení a pořád si říkám proč v létě topijou. A ono to zatím pěkně probíjelo a spálilo mi to loket .... jinak se divím, že to nic neudělalo s komplem, teda hlavně se zvukovkou a ani kytaře se nic nestalo
a svářečka předělaná z 230V na 380V je taky dobrá, v levý ruce kostru a v praví elektrodu
Jo ještě jsou dobrý mrdy na jazyku, jsem jednou zkoušel jestli funguje trafo k předzesáku, tak jsem to dal na jazyk a půl dne jsem nemohl mluvit, páč jsem dostal dobrejch 15V asi 2000 mA
Jinak k tématu. Když jsem zkoušel u kámoše kytaru na komplu, tak jsem byl opřenej o topení a pořád si říkám proč v létě topijou. A ono to zatím pěkně probíjelo a spálilo mi to loket .... jinak se divím, že to nic neudělalo s komplem, teda hlavně se zvukovkou a ani kytaře se nic nestalo
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Mi připomíná SW... "Anakine, kolikrát jsem ti říkal, vyhýbej se energodržákům!":)Peťan V. píše:jj 230V je fakt nepříjemný, ale nedá se to srovnat s peckou teda s peckama z induční cívky z maximálně vytočenýho mopeda jawa stadion s11... asi při 5000 ot/min a prý to dává 2 KV, páč se zasekl plyn a elektrickej chcípák to nemá, jenom dekonpresi a při takových otáčkách to nechcípne, tak jsem chtěl sundat faju ze svíčky a půl minuty jsem byl k ní přilepenej, než jsem to sundal a pak jsem neměl den cit v ruce
tak to teda byl Anakin!!! Je to scéna když Anakin a Obi-wan pronásledujou ve vznášedle nějakou ženskou, která chtěla zabít senátorku. Jar Jar nikdy žádný vznášedlo neřídil, akorát v epizodě "Skrytá hrozba" byl v transportéru s Obi-wanem a Quae-gon Jinem, když letěli skrz jádro planety a honila je obří "ryba"MasterX píše:2 Peťan -> s tim mopedem mam podobnou zkušenost, mam Jawu 50 model 555 z roku 58 - kope hezky
3 Alcarmo - To nebyl Anakin, ale Jar Jar (jsem fanatickej fanda)
ale konec OT, zkrátka ať s tim zajde ke kytaráři a bude...
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Takhle, ona ochrnula ruka Jar-Jarovi, ale bohužel na něj nebyla tak pěkná věta o energodržácích jako byla v EII na Anakina:) Tomu teda bohužel nic neochrnulo, fanatickej fanda sem i jájaby píše:tak to teda byl Anakin!!! Je to scéna když Anakin a Obi-wan pronásledujou ve vznášedle nějakou ženskou, která chtěla zabít senátorku. Jar Jar nikdy žádný vznášedlo neřídil, akorát v epizodě "Skrytá hrozba" byl v transportéru s Obi-wanem a Quae-gon Jinem, když letěli skrz jádro planety a honila je obří "ryba"MasterX píše:2 Peťan -> s tim mopedem mam podobnou zkušenost, mam Jawu 50 model 555 z roku 58 - kope hezky
3 Alcarmo - To nebyl Anakin, ale Jar Jar (jsem fanatickej fanda)
ale konec OT, zkrátka ať s tim zajde ke kytaráři a bude...
to Peťan V. : Ty seš teda dobrej borec
. A k tomu mopedu... nevim co přesně znamená že se zasek plyn, ale kdybys zařadil nejvyšší rychlost, tak by to určitě chcíplo. Sám to znám z křižovatek 
A mimochodem Jar Jarovi neochrnula ruka, ale jezyk. Ruku si strčil do motoru
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Sorry za OT ale musím to dát na správnou míru:Moleek píše:to Peťan V. : Ty seš teda dobrej borec. A k tomu mopedu... nevim co přesně znamená že se zasek plyn, ale kdybys zařadil nejvyšší rychlost, tak by to určitě chcíplo. Sám to znám z křižovatek
Nejvyšší rychlost je dvojka, řadí se na řídítkách, ale to jsem zkoušel a málem se rozlítla převodovka i se s kartely
Jinak zaseklej plyn znamená, že šel tam, ale né zpět, prostě se rozpletlo lanko a zaseklo v bovdenu ...... aspoň byla sranda
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤