takze vylucovaci metoda:
ne Marshall MG, Behringer. tak pokud bude kvalitni, tak tu JCM 800, ale jestli je na Slipknot... Valvestate, Bandit a VOX bude asi podobna kvalita. myslim, ze do metalu bude spis Bandit a VOX.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
tak Bandit je fakt kvalita. mam ho a vykonostne je uplne dostacujici, zvukove taky super. o VOXovi jsem slysel, ze je dobry a na tricitku rve dost, ale bude to stacit? jistota je Bandit.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
framikoin píše:tak Bandit je fakt kvalita. mam ho a vykonostne je uplne dostacujici, zvukove taky super. o VOXovi jsem slysel, ze je dobry a na tricitku rve dost, ale bude to stacit? jistota je Bandit.
ja jsem totiz premejslel jeste tak ze bych k tomu kombu si poridil 2x12 bednu a kombo bych si vzdytcky do zkusebny dones tak VOX by na to byl idealni no nvm a bohuzel u me je jeste minus i toho bandita ze stoji o 2 tisice vic nez vox ja bych mel 5k tak, no je to tazke
Disasterpiece píše:tak ten bandit je 100W ale trandak VOX je 30 ale hybrid tak nvm co z toho
Toš já mám teď toho VOXe AD30VT s 10" reprem a řeknu ti do zkušebny by se mi to každý týden tahat nechtělo. Pronese se to už po 100 metrech věř mi. Ale jinak tlačí to upe krásně, má to supr dynamiku a zvuk si tam najdeš jaký potřebuješ. Ale záleží na tom jestli potřebuješ univerzál apec nebo spíš jednostranně zaměřený. Za sebe ti můžu VOXe každopádně doporučit!
já mám problém tahat tu moji 15tku, natož abych tahal tu 30
Fakt to neni pr*el, tahal sem to cca 2km na bus, a pak ještě 500m a pak večer zpátky...můžu ti říct že už sem ho málem nedones
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
no spis to beru tak ze 4 12ky sou lepsi jak jedna desitka nebo ne___? nicmene kdyz sem slysel metalzone pres jednokanal lampu... tak mi padla brada a pomocil sem se.
pigdestroyer píše:no spis to beru tak ze 4 12ky sou lepsi jak jedna desitka nebo ne___? nicmene kdyz sem slysel metalzone pres jednokanal lampu... tak mi padla brada a pomocil sem se.
no MT-2 se mi libi vic nez uber metal ale take zavisi nakolik kvalitni je ta kopie JCM 800 a jeste ta bedna ta je taky kopie snad je 2x12 jinak to pozvracim
Kua znovu edit:me de o to aby apec byl universalni aby sel taky do zkusebny co kdyby se obejvila nejaka kapelka a chteli by me tam a ja bych tam nabeh s voxem? 30w? a jeste hybrid? to me fakt uz pozvracej
Sry:za pravopis mam za sebou flashku vodk:) Nado Zatopirt
Já jakožto zastánce Marshall a zastánce řady Valvestate bych měl protěžovat asi spíš Valvestaty, ale tady asi vede ta kopie JCM-800, pokud je teda dobře udělaná