http://www.two-notes.com/en/le-lead

Co se týká I/O konektivity, je to asi bezkonkurenční podlaháč. I kdyby byl jinak úplně k ničemu, aspoň by se dal použít jako drahý dibox.
A ch.
Clean je podprůměrný (např. na přímo-konkurenčním AMT SS11 je nepoměrně lepší, resp. výborný). Pro představu bych řekl, že clean LeLeadu je asi podobně marný jako v Engl E530.
B ch.
Zkreslený kanál hraje skvěle. Jsem až zaskočený jak skvěle. TOHLE stačí jako důvod, proč si LeLead pořídit. Zvuk se neslévá a EQ je perfektně posazený. SWEEP (mid. freq.) je super věc.
(jen pro zajímavost - SWEEP na Kranku má ještě širší frekvenční rozsah, je účinnější)
Je legrační, že pot GAIN asi 2 mm dráhy vůbec nehraje a pak rovnou začne slušně vysoké hardrockové zkreslení... a dále pokračuje přes hi-hi-hi-hi-higain, až do velehigainu, který jsem ještě na ničem neměl.
Cold fusion (A+B paralelně, poťák Fusion = regulace jejich mixu)
Bohužel díky špatnému cleanu je tohle skoro nepoužitelné. Kdyby clean hrál jako v AMT, bylo by to možná zajímavé, ale smůla.
Hot fusion (A+B v sérii, kaskádě či jak to nazvat)
Tohle mě naopak velmi příjemně překvapilo - výborná věc - zvuk je velmi odlišný od samotného B kanálu, dostane takovou těžkotonážní Mesa barvu. Nekonečný tučný tón i při menším zkreslení. Moc fajn.
Cab sim
Je v pohodě, nadprůměr. Samozřejmě neuspokojí nikoho, kdo si zkusil impulsy. Naštěstí je výrobce chytrý a simulace jde na canon D.I. out vypnout, ó díky za ten dar (některé preampy mívají na D.I. canonu simulaci natvrdo).
Ukázkovat nebudu, na YT je dost parádních předváděček od lidí podstatně šikovnějších, než jsem já.