100% souhlas. U mě zas vítězí lampa tou čitelností tónů, i v souzvucích. Tranz. je vždy placatější, slitější. Naopak s hlasitostí a prosazením v kapele u tranz. zas takový problém nemám.bubucci píše: Nejde o samotnou hlasitost, ale spíš ty frekvence, resp. harmonické kmitočty. Kolega měl JMP-1, velocity a mesa box a ať s tím kroutil jak chtěl, v kapele to moc nelezlo
Koncový zesilovač pro Zoom G3
Pravidla fóra
Re: Koncový zesilovač pro Zoom G3
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jak už jsem někde psal Gerhat ti vyrobí nový za 280E tedy nějakých sedm a půl i se zárukou..
Zatím provizorně pouštím Helix LT do return DV MARK Little 250 M a jsem naprosto spokojen. Výkonu dosti, ale nemá Master, což by u Zooma G3 mohl být problém. Na Helixu je pot na volume, takže zapojím a hlasitost si nastavím snadno na Helixu.
Časem chystám přechod na Seymour Duncan Power Stage 170 a nebo rovnou celá kapela na in-ear (jsme tři a bubeník by měl stejně drát, ale to je v dlouhodobém plánu
)
Ještě by se dal použít Electro Harmonix 44 Magnum Poweramp (už uvedl Hyenik) a ISP Technologies Stealth Pro Power Amp.
Ten Gerhart by nebyl určitě špatné řešení, co se týče zvuku, ale já už bych na lampy kašlal (velký, těžký + výměny lamp).
Časem chystám přechod na Seymour Duncan Power Stage 170 a nebo rovnou celá kapela na in-ear (jsme tři a bubeník by měl stejně drát, ale to je v dlouhodobém plánu
Ještě by se dal použít Electro Harmonix 44 Magnum Poweramp (už uvedl Hyenik) a ISP Technologies Stealth Pro Power Amp.
Ten Gerhart by nebyl určitě špatné řešení, co se týče zvuku, ale já už bych na lampy kašlal (velký, těžký + výměny lamp).
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Nakonec sem objednal toho Rocktrona z bazaru, v tydnu dojde tak pak dam vedet jaka je spokojenost
ZOOMy mají nastavení celkové hlasitosti (master).
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
O tom jsem nepochyboval, ale není to řešené jedním potem. Nebo ho na G3 nevidím. Předpokládám, že by se muselo do menu a nastavit. Na každé akci je všechno jinak, takže bych to na moc elegantní řešení neviděl, ale třeba se pletu.torst píše:ZOOMy mají nastavení celkové hlasitosti (master).
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Je to tam udělaný tak. že jedním čudlem se dostaneš do global menu a tam už potenciometrem nastavuješ hlasitost, ale tím že jsem pořídil ten koncák, tak to nemusím řešit.
Ano, tak to dělám s G1on. Mám sice Master na nějaké prověřené hodnotě (cca 70), ale většinou mě na akci zvukař okřikuje, tak to v menu jednoduše stahnu na míň. Že při tom musim 2x zmáčknout tlačítko ?
přesně tak, ještě přemýšlím jak to udělám s presence, má ho jak ten zoom a nejde vyřadit pokud chcu simulovat preampy, tak i ten power amp, tak na zoomu to nechám všude asi na 50% a štelovat asi až na tom koncáku..
Presenc v ZOOMu beru prostě jako další prvek pro doladění barvy virt. preampu. Nebál bych se, že se bude tlouct s presence zesilovače. Samozřejmě nenastavovat extrémně.
Tak už mi dorazil ten koncák, po předběžném vyzkoušení musím říct, že jsem dost spokojen, vím že hodně z vás odrazuje myšlenka simulovat preamp pomocí multiefektu, ale za mě velká spokojenost, nejčastěji používám simulaci TW-Rock a Plexiny.
Teď už jen hledám ideální box, chci 112.
Teď už jen hledám ideální box, chci 112.
Mooer Baby Bomb 30 - koncak do kapsicky ...

mam referenci z MusikMesse ze to hraje dobře.

mam referenci z MusikMesse ze to hraje dobře.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
A kde se to dá sehnat?
Třeba u Thomanna. Cca za 14 dní
Google ti dovede odpovědět...
Sent from my iPad using Tapatalk
Google ti dovede odpovědět...
Sent from my iPad using Tapatalk
to jsou věci ... !!
torst píše:to jsou věci ... !!
https://www.thomann.de/cz/mooer_baby_bo ... 0_415579_0
Marshall do kapsy ! :-E A za lidovku.
Marshall do kapsy ! :-E A za lidovku.
-
samillsons
Ahoj lidi. Pořídil jsem si zoom g3x a nemůžu se nikde na netu dopídit k tomu programu ve kterém se dá nastavovat přes PC. Mohl by prosím někdo pomoci. dík
-
samillsons