Prasklina na tele pri spoji s krkom

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
biofarm

Prasklý lak u krku

Příspěvek od biofarm »

Zdravím muzikanti,

chtěl bych se zeptat na jednu otázku ohledně prasklého laku u krku pololubové kytary, kterou bych chtěl koupit. Je to velká závada? Může to značit problémy s krkem? Měl jsem už pár LP s lepeným krkem a nikdy se mi to nestalo.

Díky moc za rady a zkušenosti!
Přílohy
IMG_20170624_133215.jpg
IMG_20170624_133153.jpg
grock

Re: Prasklý lak u krku

Příspěvek od grock »

To vypadá na opravovaný (sundávaný) krk. Co říká majitel ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
biofarm

Příspěvek od biofarm »

už ji tak koupil, neví.
Edit: neříkal nic o opravovaném krku, spíš mi příjde, že kytara třeba spadla. "nebolo s nim nič robene. Je to len popraskana farba,nič viac. "
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

jestli je ta prasklina laku ve kolem dokola, tzn. v celém spoji tak to vypadá na opravu. Jenom tak "samo" nepopraská lak v celém spoji.
biofarm

Re: Prasklina na tele pri spoji s krkom

Příspěvek od biofarm »

no podle fotek to není úplně na celém spoji až do konce, ale je to dost .. Teď jestli věřit nebo ne. Mohla klidně spadnout a je třeba naštíplá ..
torst

Re: Prasklina na tele pri spoji s krkom

Příspěvek od torst »

Nevím, může to být problém, nemusí. Koupil jsem kdysi SG Fokus, které má podobnou prasklinu. Jednoznačně po nějakém nárazu na krk. Nic pěkného. Ale mysle jsem, že prasklina je jen v laku. Po letech jsem odstranil lak z celého SG a malá prasklina vede i dřevem. No a přesto kytara bezvadně funguje, ladí, nepraská více.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“