Zdravím muzikanti,
chtěl bych se zeptat na jednu otázku ohledně prasklého laku u krku pololubové kytary, kterou bych chtěl koupit. Je to velká závada? Může to značit problémy s krkem? Měl jsem už pár LP s lepeným krkem a nikdy se mi to nestalo.
Díky moc za rady a zkušenosti!
Prasklina na tele pri spoji s krkom
Pravidla fóra
Re: Prasklý lak u krku
To vypadá na opravovaný (sundávaný) krk. Co říká majitel ?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
už ji tak koupil, neví.
Edit: neříkal nic o opravovaném krku, spíš mi příjde, že kytara třeba spadla. "nebolo s nim nič robene. Je to len popraskana farba,nič viac. "
Edit: neříkal nic o opravovaném krku, spíš mi příjde, že kytara třeba spadla. "nebolo s nim nič robene. Je to len popraskana farba,nič viac. "
-
arcilucifer
jestli je ta prasklina laku ve kolem dokola, tzn. v celém spoji tak to vypadá na opravu. Jenom tak "samo" nepopraská lak v celém spoji.
Re: Prasklina na tele pri spoji s krkom
no podle fotek to není úplně na celém spoji až do konce, ale je to dost .. Teď jestli věřit nebo ne. Mohla klidně spadnout a je třeba naštíplá ..
Re: Prasklina na tele pri spoji s krkom
Nevím, může to být problém, nemusí. Koupil jsem kdysi SG Fokus, které má podobnou prasklinu. Jednoznačně po nějakém nárazu na krk. Nic pěkného. Ale mysle jsem, že prasklina je jen v laku. Po letech jsem odstranil lak z celého SG a malá prasklina vede i dřevem. No a přesto kytara bezvadně funguje, ladí, nepraská více.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)