Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
Pravidla fóra
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?
No jasně, vždyť to je Les Paul s erekcí 
tahle
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
v podstatě veškerá produkce musicman je totálně k zblití. a úplně největší kanál je když je to v 7str verzi 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
není nad to jak si pořádně ulevit, žepigdestroyer píše:v podstatě veškerá produkce musicman je totálně k zblití. a úplně největší kanál je když je to v 7str verzi
mě se MM taky moc nezamlouvá, ale jsou i horší.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
třeba B.C. Rich
Kušuj, pravda že kytary od MM nejsou nic extra, ale basy jsou vyloženě boží.pigdestroyer píše:v podstatě veškerá produkce musicman je totálně k zblití. a úplně největší kanál je když je to v 7str verzi
hOI!!!
Tak to je hnus, velebnosti!torst píše:tahle
Čest má v politice své hrdé místo hned v první řadě.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
Proto zpravidla už zpočátku dojde úhony.
(Hynce Ptáček z Pirkštejna - apokryf)
Mám uši, hlavu i zkušenosti. Ale NEMÁM patent na rozum.
nejhnusnější bude ta moje, až mi jí jednou poblije pankáč v první řadě.
A tomu pankáčovi poděkuješ nebo ho pobliješ taky?
Vím, že tím nahněvám hodně lidí, ale mne vždy přišly hodně ujetý tvary Parkerů. 
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Otis: nenahnevas. Koneckoncu, taky mi prisly. A od chvile, co jsem mel jednoho v ruce je to muj sen 
Hodně budem někde...
jediný co mi na Parkerech vadí je ta vyřízlá hlava, kdy jsou tenký struny volně v prostoru. Když do něčeho ťukneš, minimálně je rozladíš.
a) Nerozladíš, jsou tam zamykací Sperzely.
b) Fly váží komplet 2,1 kg, takže ta hlava musí být minimalistická/lehoučká.
c) Ve "výkroji" je šroub výztuhy: http://studiotahiti.rajce.idnes.cz/Park ... ker_11.jpg
Atd, atd... můžete do aleluja řešit subjektivní líbí/nelíbí, ale myslím, že Ken Parker ty kytary vyvíjel dost dlouho na to, aby je "tak trochu" vychytal. Což většina lidí pochopí jako Suk - až když je drží v rukou.
b) Fly váží komplet 2,1 kg, takže ta hlava musí být minimalistická/lehoučká.
c) Ve "výkroji" je šroub výztuhy: http://studiotahiti.rajce.idnes.cz/Park ... ker_11.jpg
Atd, atd... můžete do aleluja řešit subjektivní líbí/nelíbí, ale myslím, že Ken Parker ty kytary vyvíjel dost dlouho na to, aby je "tak trochu" vychytal. Což většina lidí pochopí jako Suk - až když je drží v rukou.
| Cruel YT | Cruel sptf
To chápu, ale vadí mi asi tak nějak nejvíc to co zmínil Torst - tvar hlavy, kde jsou struny volně v prostoru. Netuším, zda to má či nemá nějaký vliv při dotknutí struny v onom místě (dost o tom pochybuji, můžu za ně na svém sg tahat jak chci a rozladění je nepatrné), rozhodně to ale působí na oko dost hnusně. 
Ještě, že si každý vybere...
| Cruel YT | Cruel sptf
Parker Fly je nadherny kousek designu a je logicke, ze v tak hyperkonzervativnim segmentu jako jsou kytary, zaslouženě vzbudil spoustu vášní.
Hlava je imho skvělá
Když už bych měl hledat pihy na kráse, tak mě trochu zarazil ten zadní dekl, velký kus nepřiléhajícího plastu, to bych čekal, že Ken dokáže vyřešit elegantněji.
Další lidi reportují, že je ten horní roh píchá do prsní kosti (holt kytara nemá být pověšená nad kulama
)
jak je tohle téma subjektivní vidíme i ze špičkování Parker vs SG
Hlava je imho skvělá
Když už bych měl hledat pihy na kráse, tak mě trochu zarazil ten zadní dekl, velký kus nepřiléhajícího plastu, to bych čekal, že Ken dokáže vyřešit elegantněji.
Další lidi reportují, že je ten horní roh píchá do prsní kosti (holt kytara nemá být pověšená nad kulama
jak je tohle téma subjektivní vidíme i ze špičkování Parker vs SG
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Chraňbůh, to neříkám.cherreda píše:Aha, už chápu - logicky tedy předpokládám, že SGčko je velmi hezká kytara?
![]()
![]()
Ještě, že si každý vybere...
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Visi. Jen jsou z jedne strany kryte drevem hlavy.
Hodně budem někde...
SUK: A na parkru kryté nejsou !