Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli se už někdo setkal s kabelem 1x jack --> 2x xlr samice?
Pokud ano, tak jestli náhodou nevíte, na co se tak obvykle používá a jak se zapojuje. Děkuji za odpovědi.
Zapojení kabelu 1x jack --> 2x xlr samice
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení kabelu 1x jack --> 2x xlr samice
Jak jsi na to přišel? Odněkud tu informaci mít musíš a tudíž i dopátráš informace tam.
Jestli je ten jack stereo, tak to může být redukce ze dvou XLR (např. L a R výstupní kanál na mixpultu) na stereo Jack. Možností je samozřejmě více, dal jsi málo informací.
Jestli je ten jack stereo, tak to může být redukce ze dvou XLR (např. L a R výstupní kanál na mixpultu) na stereo Jack. Možností je samozřejmě více, dal jsi málo informací.
Jen jsem ho viděl na jedné akci se povalovat na podiu a nenapadlo mě se hned ptát zvukaře a když jsem to teď chtěl dodatečně dohledat na netu, tak google bohužel zradil...
Jack byl stereo 6,3.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nepůjde o zcela běžný kabel, nicméně ten můj tip je jedno z možných použití. Na co jej používá ten zvukař se musíš zeptat jeho.
Klidně si dovedu představit i jiné použití, např. převod stereo na mono při zachování symetričnosti signálu. Použití závisí mimo jiné i na vnitřním zapojení kabelu.
Klidně si dovedu představit i jiné použití, např. převod stereo na mono při zachování symetričnosti signálu. Použití závisí mimo jiné i na vnitřním zapojení kabelu.