Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Loopery, novinky od Digitechu vs. Boss atd.
Akorát ten originál Rowin vypadá stokrát líp a dají se aspoň přečíst popisky. Nevím, kam dali ynženýřy z HB oči.
Jsi si jistý, že za to můžou inženýři?
Ta červená! A skoro se jim povedlo to i transparentní písmo ... 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, tohle znám z práce. Bohuželfilo01 píše:Jsi si jistý, že za to můžou inženýři?Ta červená! A skoro se jim povedlo to i transparentní písmo ...
Hraju na kytary a mašinky
Ten looper je opravdu hnusný (vzhledově). Jinak - proč má zrouna tento typ tolik klonů? Nějak zvlášť exkluzivní mi nepřijde .... (osobní zkušenost).Hendrek píše:Akorát ten originál Rowin vypadá stokrát líp a dají se aspoň přečíst popisky. Nevím, kam dali ynženýřy z HB oči.
cena, co jineho.
vsadim se ze tu hnusnou cervenou (i kdyz otazka jak to bude vypadat kdyz to nafoti nekdo poradne) zvolili u HB z jedineho duvodu - odlisit se.
vsadim se ze tu hnusnou cervenou (i kdyz otazka jak to bude vypadat kdyz to nafoti nekdo poradne) zvolili u HB z jedineho duvodu - odlisit se.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Na barvu si člověk zvykne, horší je ten nečitelný potisk, zvlášť v přítmí. Na to jsou experti, mám basové kombo HB a tam je na tmavě šedém panelu černý potisk. Je to blbě čitelné i za světla. Vždy mě zaráží, že jim to ujede na takové prkotině. Na base HB se jim zase povedlo Delxue Series místo Deluxe Series. To člověka snad ani nemůže naštvat, spíš pobavit.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to záměr, aby si člověk byl 100% jistý, že je to proudly made in China
.
Jinak to video je boží. Kdyby to nebylo někdy v reálu stejné, i se zasměji. Ale místy se mi z toho chce brečet a cítím se jak ten expert (confused, am I dreaming, is it joke?).
Jinak to video je boží. Kdyby to nebylo někdy v reálu stejné, i se zasměji. Ale místy se mi z toho chce brečet a cítím se jak ten expert (confused, am I dreaming, is it joke?).
bohužel je to často pracovní realita - totalni nesmysly a kdyz pyskujes, tak nemas proaktivni pristup 
Kámoška se kdysi (za pomoci jednoho úspěšného manažera) připravovala na konkurs manažera poměrně velké firmy. Vyhrála ho ... a místo odmítla. Prostě se nechtěla účastnit takových sraček (během přípravy bylo dostatečně jasné s jakým lhaním a pokrytectvím a mírou asociálnosti by se denně potkávala).
Další do řady. Běžný mono looper, žádné fičůry navíc.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
cekal jsem ze Nux udela dvoutlacitkovy looper v rade Force a voni radsi pridali 24bitu do Core
http://www.nuxefx.com/index.php?m=conte ... d=45&id=74

btw jsem vyzkousel u cherredy looper z Bossu DD500 a to je hodne zajimava multišance kdo nechce něco speciálního.
http://www.nuxefx.com/index.php?m=conte ... d=45&id=74

btw jsem vyzkousel u cherredy looper z Bossu DD500 a to je hodne zajimava multišance kdo nechce něco speciálního.
a jako bonus přešli ze sterea komplet na mono (zrušili AUX). Opravdová Deluxe verze.hyenik píše:a voni radsi pridali 24bitu do Core
Nevím jestli to tu už někdo zmiňoval, ale pro ty, kteří by rádi looper a třeba i jiný efekt, ale za co nejnižší peníz, doporučuji Zoom G1Xon, který má v sobě mnoho efektů, modulací aparatur, ale taktéž automatického bubeníka + looper. S cenou do dvou tisíc je takřka bezkonkurenční. A ten looper v něm vůbec není zlý. Rozumím, že to lze těžko porovnávat s pedály k tomu určenými, ale vážně mne tento efekt překvapil. A to mám Poda od Line6. Musím sice uznat, že ten má asi o něco lepší charakteristiku zvuku, nicméně u Zoomu se daleko snáž vše edituje i bez použití pc.
Otis píše:Nevím jestli to tu už někdo zmiňoval, ale pro ty, kteří by rádi looper a třeba i jiný efekt, ale za co nejnižší peníz, doporučuji Zoom G1Xon, který má v sobě mnoho efektů, modulací aparatur, ale taktéž automatického bubeníka + looper. S cenou do dvou tisíc je takřka bezkonkurenční. A ten looper v něm vůbec není zlý. Rozumím, že to lze těžko porovnávat s pedály k tomu určenými, ale vážně mne tento efekt překvapil. A to mám Poda od Line6. Musím sice uznat, že ten má asi o něco lepší charakteristiku zvuku, nicméně u Zoomu se daleko snáž vše edituje i bez použití pc.
Myslím,že během pár let co to je na trhu,tak se to promlelo hodně:
http://hudebniforum.cz/kytarove-efekty/ ... oN#p732737
Ano vím, jen jsem ho chtěl připomenout jako možnou levnou alternativu, ideálně pro někoho, kdo by krom looperu rád i jiný efekt.
Rowin LBL-1 BeatLoop
Co mě zaujalo: Bicí automat má patterny i pro přechody a ukončení a navíc toto:
The Rowin Beat Loop is equipped with USB connectivity, which allows you to import/export audio files (WAV), as well as upgrading the settings and drum patches within the pedal.
http://www.vguitarforums.com/smf/index. ... ic=21025.0
Co mě zaujalo: Bicí automat má patterny i pro přechody a ukončení a navíc toto:
The Rowin Beat Loop is equipped with USB connectivity, which allows you to import/export audio files (WAV), as well as upgrading the settings and drum patches within the pedal.
http://www.vguitarforums.com/smf/index. ... ic=21025.0
-
secretlooser
Ahoj , chci se zeptat . Který looper ( s usb ) by byl ideální na pouštění zvuků při živém hraní . Situace - hrajeme celá kapela a při sešlápnutí mi jde i sampl a nebude vadit , když ho třeba nedohraju celý .
Stačilo by mi max deset min. záznamu . Spíš ,aby byl looper jednoduchý na ovládání . Využiju ho hlavně na živo , ale jen na ty samply .
Dikes
Stačilo by mi max deset min. záznamu . Spíš ,aby byl looper jednoduchý na ovládání . Využiju ho hlavně na živo , ale jen na ty samply .
Dikes
Jestli ti stačí mono, tak 10min zvládá Rowin, Ammoon a další číňani. USB, paměť na max. 10 min záznamu, což odpovídá zadání, na Aliexpressu od 27$ včetně dopravy.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
EHX 95000 Performance Loop Laboratory
Hraju na kytary a mašinky
existuje nejaky dostupny looper, ktery ma nasledujici vlastnosti?
- vystup pro nahranou smycku zvlast - tj to co nahraju pujde z extra vystupu
- record / play a stop / clear samostatne (jako to ma Line6 M13) - klidne pomoci extra pedalu, record, play, stop a overdub ale musi jit pomoci jednoho rychleho seslapnuti.
- delka smycky nad 30s
- cena do 3k na bazaru
- velikost ne vetsi nez Line6 DL4
momentalne pouzivam looper v Line6 M13 a chybi mi zejmena ten extra vystup, jinak jsem vlastne spokojenej. ten extra vystup je pro me hodne dulezitej hlavne kvuli bubenikovi, ktery neustale resi problem s odposlechem smycky a na jeden aparat to proste vzdycky bude problem.
- vystup pro nahranou smycku zvlast - tj to co nahraju pujde z extra vystupu
- record / play a stop / clear samostatne (jako to ma Line6 M13) - klidne pomoci extra pedalu, record, play, stop a overdub ale musi jit pomoci jednoho rychleho seslapnuti.
- delka smycky nad 30s
- cena do 3k na bazaru
- velikost ne vetsi nez Line6 DL4
momentalne pouzivam looper v Line6 M13 a chybi mi zejmena ten extra vystup, jinak jsem vlastne spokojenej. ten extra vystup je pro me hodne dulezitej hlavne kvuli bubenikovi, ktery neustale resi problem s odposlechem smycky a na jeden aparat to proste vzdycky bude problem.