Miroslav Faktor
Adresa:
České Budějovice - Víc jsem nenašel
Kontakty:
GSM: 728 344 117
E-mail: faktor-guitars@seznam.cz
Web: http://www.faktor-guitars.cz/

A kolik chtěl?billie.raf píše:Včera jsem si od Míry přivez strata, vyměnil tam pražce, nulák, vypodložil krk, seřídil a kytara hraje neskutečně. Má výrazně víc basů, na sucho je hlasitější a celkově to je fakt bomba! Jo a odstranil takovej divnej zvuk na g struně, o kterym sem tady už psal. Určitě ho doporučuju.
4500. Dlouho sem kroutil očima, ale nakonec sem to překous. Nevim, kolik to stojí jinde a ani to vědět radši nechci.-Ondřej- píše:A kolik chtěl?billie.raf píše:Včera jsem si od Míry přivez strata, vyměnil tam pražce, nulák, vypodložil krk, seřídil a kytara hraje neskutečně. Má výrazně víc basů, na sucho je hlasitější a celkově to je fakt bomba! Jo a odstranil takovej divnej zvuk na g struně, o kterym sem tady už psal. Určitě ho doporučuju.
Bohužel ale jen pro měgrock píše:A to byl ten Fokus strat z podpisu ? To se cena kytary znásobila
...ale znatelně nižší, než pan Faktor.hatrson píše:Asi to sem úplně nepatří, ale já mám prakticky zkušenost jen se Steinbauerem. Řekl bych, že má trochu vyšší ceny, ale je velice vstřícný a všechno dělá velmi pečlivě a kvalitně.