Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
to by byla facka boutique tváři 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dítěte si nevšímejte
Už to chce jen nahradit Sub'n'Up mini verzí, Coronu nejspíš také (stačí mi jeden nastavený Toneprint zvuk), doplnit o Pipeline tremolo, možná povýšit preamp na AMT SS-20, čímž bych mohl vyšoupnout i distortion krabku...
A pak vytyčit nové cíle
.
A pak vytyčit nové cíle
jaký "nevšímejte" ? To je Cry Baby ! (momentálně bypass)
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Dítě bych zapojil před Silencer a pak to bude fungovat.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Však jo
.
http://hudebniforum.cz/underground/halu ... ml#p733259
To s tím Cry Baby mě nenapadlo, ale ta poloha tomu odpovídá. Po sešlápnutí začne kvílet
(zkoušet nebudu, radši nechat v bypass).
http://hudebniforum.cz/underground/halu ... ml#p733259
To s tím Cry Baby mě nenapadlo, ale ta poloha tomu odpovídá. Po sešlápnutí začne kvílet
No jinak je ta fotka trochu jak sbírka angličáků s panenkou. 
| Cruel YT | Cruel sptf
Kolik z těch angličáků používáš aktivně a kolik jen na "jednu" písničku?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak půl na půl. V podstatě modulace jen jako koření, dozvuky častěji, kompresor na vybrnkávání, ostatní dle potřeby. Zatím nemám reálné využití jen pro oktaver a EQ po pořízení kompresoru také již nepoužívám. Časem to překopu, až budu mít nějaké nové krabky a z toho co mi zbyde si udělám třeba nějaký miniboardík.
ja vim zes ten druhy tu dal jako vejicku pro me 
a tys na ne narazil jenom kvuli MS-3
je to super, paradne vymyslene.... ale nejlevnejsi za dvacku?
a tys na ne narazil jenom kvuli MS-3
je to super, paradne vymyslene.... ale nejlevnejsi za dvacku?
Jj, oranžová pro Hyenika. 
Ale na tom horním není MS3, to je ta lišta ES8.
Je to vymakané, holt za to kňůhů se platí, pani... no a bude to něco vážit, to je jasné.
Ale na tom horním není MS3, to je ta lišta ES8.
Je to vymakané, holt za to kňůhů se platí, pani... no a bude to něco vážit, to je jasné.
| Cruel YT | Cruel sptf
- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
V podstatě jsem si dělal hodně podobný a vešel jsem se do 7.000.
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay
zyglrox píše:V podstatě jsem si dělal hodně podobný a vešel jsem se do 7.000.

- zyglrox
- last.fm: http://www.last.fm/user/Endrue
- Bandzone: https://bandzone.cz/pohodadrez
Už to tu asi někde před rokem viselo.
Sice není tak dobře vydesignovaný, ale nejsem truhlář.
Po roce používání naprostá spokojenost.
Sice není tak dobře vydesignovaný, ale nejsem truhlář.
Po roce používání naprostá spokojenost.
Ibanez: PGM300 WH, Sire Larry Carlton: S7 Vintage Black, Fender: Squier Standart fat strat 032 - 1700 Walnut Satin, EKO: MM 300fretless, Carvin: Legacy, Vox: V212BN, Bayger: Buffer, TC Electronic: PolyTune 2 BlackLight, Morley: Mark Tremonti wah, Boss: CS-3, Majik Box: Fuzz universe, Xotic: SL Drive, HomeBrew Electronics: Detox EQ, Xotic: EP Booster, Dunlop: Volume X, TC Electronic: Helix Phaser, TC Electronic: Alter Ego Delay
Ahoj,
chci se podělit s mým nápadem na pedalboard z bejvalé poličky ze vzorkovny z drátů potažených býlím plastem. Chycené to tam mám buďto na delší šroubky a uchycení vzadu což se mi absolutně efekt nehne ani o píď a nebo na suchý tenký zip kolem efektu či klasickou plastovou utahovací sponou
funguje to více než dobře.
chci se podělit s mým nápadem na pedalboard z bejvalé poličky ze vzorkovny z drátů potažených býlím plastem. Chycené to tam mám buďto na delší šroubky a uchycení vzadu což se mi absolutně efekt nehne ani o píď a nebo na suchý tenký zip kolem efektu či klasickou plastovou utahovací sponou
Fender Strat special HSS + Fender Tele original 60s -- Nějaké ty krabky od Xotic, WayHuge, Strymon, EarthquakerD. a Walrus -- Supro Saturn 15W - Marshall JTM45/2245 30W hlava a Marshall 2061cx box, Mono obaly
to je pěkný DIY for poor ...
akorát efekty té chudobě moc neodpovídají
a nechápu ty delší šrouby?
akorát efekty té chudobě moc neodpovídají
a nechápu ty delší šrouby?
Můj aktuální pedalboard, pravděpodobně projde v blízké době revizí spočívající ve vyházení půlky efektů a totální změny layoutu.
S nějakým zkrášlováním kabelů jsem se nikdy moc nesral, poslední dva efekty jsou natočené tak aby šly jednoduše přepojit do efektové smyčky. Zdroj je od Vašínky.
S nějakým zkrášlováním kabelů jsem se nikdy moc nesral, poslední dva efekty jsou natočené tak aby šly jednoduše přepojit do efektové smyčky. Zdroj je od Vašínky.