Hraje to dobře jako svině.

pAdám píše:Ahoj.. nemáte někdo zkušenost s výměnou pickguardu na squier JMJM ??
Koukal jsem na nějaký videa na youtube a říkaj tam že pickguardy např. z Ebay jsou dělaný na americký jazzmastery a na squiery nepasujou ty otvory na ovládání clony (myslim takový ty kolečka nad snímači)
Nevíte někdo jestli je to stejný i na tom mascisovi nebo to platí jen pro ty vintage squiery (nemám možnost porovnat)
pro představu objednal jsem tenhle: http://www.ebay.com/itm/401045138718
DÍK!
Je to týpek... o tom žádnákrade píše:...ten, kdo má na kytaře nálepku LAUNDRED SYRUP, musí být dobrý člověk...hehe
taky jedu bez vyjímek daddaria... 11ky bud balanced tension nebo s opředeným gčkem které teda kupuju primarně kvuli meho telete s vintage kobylkou ktera neřeši kompenzaci. ale asi testnu ty 12ky nějake jak budu přetahovat struny a instalovat tusq kamenykrade píše:hele, náhodou jo - hrál jsem na mij jaguára, ale musim říct, že rozdíl .11 a .12 v podstatě žádnej, ale já tehdy hrál dost měkce a trsátko .75 mm. nevšim jsem si, že by ve stabilitě ladění byl nějakej rozdíl. u jazze (taky mij a pak různý squiery) jsem hrál dokonce na .10 a taky dobrý. co vyzkoušet jiný struny? já používám dadario...
Já si koupil tusq kameny do kobylkyKinx píše:mam dotaz na mistni majitele staytrem popr mastery: kde jste svou kobylku sehnali a za kolik? ...................