elektroakusticka kytara do el. kytarového komba?
-
gytarpetko
elektroakusticka kytara do el. kytarového komba?
Dobrý den,
Chtěl bych vědět, zda je možné zapojit elektroakustickou kytaru do kytarového komba, aniž by to nějak porušilo reproduktor (vím že basa do kytarovýho komba nemuže) nebo aniž by se kombu něco stalo?
Díky za odpověď.
Chtěl bych vědět, zda je možné zapojit elektroakustickou kytaru do kytarového komba, aniž by to nějak porušilo reproduktor (vím že basa do kytarovýho komba nemuže) nebo aniž by se kombu něco stalo?
Díky za odpověď.
Re: elektroakusticka kytara do el. kytarového komba?
Zdar, ano je i když zvukově to asi nebude úplně ono
. Kombu nic nehrozí.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Přesně tak. Zvukově to nebude ono, ale poškození nehrozí.
A basa do kytarovýho aparátu taky jde
.
A basa do kytarovýho aparátu taky jde
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Asi by bylo lepší přímo představit konkrétní model, který chceš takto používat.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si chceš zničit repro, tak jogriper píše:Přesně tak. Zvukově to nebude ono, ale poškození nehrozí.
A basa do kytarovýho aparátu taky jde.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zničení hrozí jen při vysokém volume. Taky hraji někdy z nouze basou přes kytarové kombo, protože vím, co si mohu dovolit.
-
gytarpetko
Děkuju moc za odpovědi, nechci zakládat nové téma, páč se pořád jedná o to samé kombo - (přiložím nazev )
je možné aby feedback poškodil kombo, nebo reproduktor? při hlasitosti dejme tomu na 80%? někde jsem četl že to muže poškodit reproduktor někde že je to nemožné pokud ktomu nepoužívám nějaký vadný pedál. Jo a ještě něco navíc - Co prosím přesně má dělat Reverb čudlík na kombu? zvuk to nijak nemění.
výbava: Kytara - Fender Squier Bullet Stratocaster Tremolo HSS RW Brown Sunburst
Kombo - Orange Crush 20RT
Pedal: Boss DS-1 distortion
je možné aby feedback poškodil kombo, nebo reproduktor? při hlasitosti dejme tomu na 80%? někde jsem četl že to muže poškodit reproduktor někde že je to nemožné pokud ktomu nepoužívám nějaký vadný pedál. Jo a ještě něco navíc - Co prosím přesně má dělat Reverb čudlík na kombu? zvuk to nijak nemění.
výbava: Kytara - Fender Squier Bullet Stratocaster Tremolo HSS RW Brown Sunburst
Kombo - Orange Crush 20RT
Pedal: Boss DS-1 distortion
Zdar, reverb je dozvuk. Většinou bývá pružinový. Podle manuálu k tomuto kombíčku by zde měl být digitální, avšak ve schematu není
.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
-
gytarpetko
Co to tedy pro mě znamená? (jsem spíše začátečník)Tube Guru píše:Zdar, reverb je dozvuk. Většinou bývá pružinový. Podle manuálu k tomuto kombíčku by zde měl být digitální, avšak ve schematu není.