bubucci: ,,Tady tu hlavu jsem měl doma a hraje stejně dobře jako 6505 a určitě líp než Engl.´´
Jak to s tím Englem myslíš? To jako Michal Pavlíček, Victor Smolski či Chris Broderick hrají na špatně hrající aparáty
Než e530 určitě, víc se mi líbil akorát Savage SE. Když už se tady chceš ohánět velkýma jménama...viděl jsi někdy Pavlíčka na toho Engla hrát ? Měl je vystavené na pódiu, protože reklama. Broderick s Megadethem míchal Powerballa, JVM a EVH ale nahrával a posléze i hrával už jenom na Fractala. Smolski je jediný, kdo se mi na Engla líbí, ale tam je to tím, že je jediná kytara v kapele. Jinak samozřejmě píšu za sebe, jakožto jsem doma měl tu ESH hlavu, co ty jsi ani neslyšel a zároveň měl i 5 nebo 6 Engl aparátů.-Ondřej- píše:Jeden kluk z Jistebnice prodával o prázdninách ,,plusko´´ za necelých 19, nevím, proč by to mělo být nereálné.
bubucci: ,,Tady tu hlavu jsem měl doma a hraje stejně dobře jako 6505 a určitě líp než Engl.´´
Jak to s tím Englem myslíš? To jako Michal Pavlíček, Victor Smolski či Chris Broderick hrají na špatně hrající aparáty. (Nebo to směřovalo na e530?).
Myslím, že bys byl zklamaný - jseš teď roky zvyklý na headroom a pevný zvuk, který poskytuje 50W verze a ta 20W ti to prostě nedá. Jinak samozřejmě 1U je super.feki píše:Upřímně řečeno, jestli 19 za jetej konec, tak bych těch pět ještě došetril, a šel bych si pro novej E-810. Mám 840, a jedu na třetinu nahulený jako kráva.
Dmu se pýchou ! Dík, za ocenění mé dlouholeté snaživé dekonvoluce.feki píše: 18:44 Torstovo impulsy používám v DAW i v GSP1101. Mohu jen doporučit.
Zkus na ten preamp ze shora zaťukat když ho budeš mít normálně zaplej. Když se ozve z reproduktoru cinkavej zvuk jakobys ťukal na sklo je to 100% lampa v pozici V1. Zrovna včera jsem jí taky přehazoval do pozici fázovýho invertora a je zase klid a problém vyřešen-Ondřej- píše: 8.09.2018 9:07 Mám tam 2 roky starý od JJ.
Nechce se mi ale věřit, že by tak hroznej šum opravdu dělaly elektronky...