No kemo kdeš porovnému a vesměs po cestě.Já jdu vesměs po poli a to z kopce do kopce přibližně 2 km. Tak mi tu nic nevykládej o váze. A jak sám píšeš že nosíš 20 kilo tak mi netvrď že se to po 100m nepronese...Disasterpiece píše:ty ve kolik ten vox ma kilo?30?ze slysim jak hrozne je jeho tahat ja taham svoje IMG z kobylis na vaclavak v klidu a to ma 20kg
Co z toho si mam vybrat?
Pravidla fóra
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
je to tak. zkresleni z krabky a prohnat to lampacem. nesmysl ty kecy ze ti to zkazi zvuk /dynamiku, blablabla/ kdybys chtel hrat country tak tohle mozna resisStanley píše:Já jakožto zastánce Marshall a zastánce řady Valvestate bych měl protěžovat asi spíš Valvestaty, ale tady asi vede ta kopie JCM-800, pokud je teda dobře udělaná
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Na brutal zkreslení ála Slipknot bych tohle asi taky neřešil, MT-2 si s JCM-800 fakt pěkně rozumí, teda origoš, taky jsem zkoušelpigdestroyer píše:je to tak. zkresleni z krabky a prohnat to lampacem. nesmysl ty kecy ze ti to zkazi zvuk /dynamiku, blablabla/ kdybys chtel hrat country tak tohle mozna resisStanley píše:Já jakožto zastánce Marshall a zastánce řady Valvestate bych měl protěžovat asi spíš Valvestaty, ale tady asi vede ta kopie JCM-800, pokud je teda dobře udělaná
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71