Hyenik: To je ale efektivní pedalboardík.
Také mám hotovo - včera jsem zfinalizoval preampboard.
Základ je MS3 - před vstup jsem dal Polytunku, páč mi a)vyhovuje jak skvěle rychle ladí, b)supluje patchbox input (do vstupu MS3 bych se nedostal).
Ve smyčkách:
L1 - AMT SS11 na higain
L2 - Multiwave na pár kravských zvuků.
L3 - LeLead na clean a crunch a jejich fúzi - přepínám to po midi.
Dále: MS3 out >>> Pangaea >>> DIbox >>> Boss LS2
LS2 je jaksi "navíc", používám ho jako směšovač separátních signálů z piezza a elmagů pro svůj odposlech.
Musím (opět) vypíchnout kvalitu 3M duallock - dokonalé. Je to dražší, ale... lupne to a pak to drží na pár obdélníčcích, když bafnu ze stran LeLead nebo MS3, zdvihnu za ně do vzduchu celý pekáč a nepovolí to. Vyloupnout to dá trochu práce, ale jde to dobře, musí se spíš zapáčit do strany a ono to vyskočí.
Po zapnutí se v šeru opět nedalo kouknout k zemi, aniž by na očním pozadí 3 minuty nezůstaly barevné kruhy, takže brutálně oslnivé ledky na multizdroji Mooer a LeLeadu jsem obligátně přelepil gaffou. Proč ty krabky nasvěcují jak vietnamskou tržnici? Jsou idioti? Víc světla, víc adidas? Nějaký asijský syndrom? Nebo je jim to prostě u p*dele, padni komu padni, no bóže, tak to trochu svítí? Boss jsou taky asiati a jejich výrobky tímhle nešvarem nikdy netrpěly. No nic. Gaffa.
Zůstalo mi pár přebytků - propojky 9V a jack/jack a pár pěkných barevných krabiček, které asi budou na prodej, kdyby měl někdo zájem.