Internet je plný fejků, s podobným nákupem bych byl opatrný.Smrťokvítek píše: A cena je o dost lepší když to koupíš na ebay, narozdíl od cleartone.
Tyhle šmejdy se prodávají všude možně.
https://www.aliexpress.com/item/Elixir- ... b28ef2b84e
Internet je plný fejků, s podobným nákupem bych byl opatrný.Smrťokvítek píše: A cena je o dost lepší když to koupíš na ebay, narozdíl od cleartone.
Naprosto stejné,už bych Elixíry na podobných sr*č*ách nekupoval. Za 230 z kytar není špatná cena.kunec píše:jo...jednou jsem je koupil...jen tak na zkoušku....kytara nešla v podstatě vůbec naladit...struny úplně jiné už na dotek
230, to není ani cena za kusovku cena kus, ale od 330,- už se dá. Třeba v trojbalení.jirkatol píše:Naprosto stejné,už bych Elixíry na podobných sr*č*ách nekupoval. Za 230 z kytar není špatná cena.kunec píše:jo...jednou jsem je koupil...jen tak na zkoušku....kytara nešla v podstatě vůbec naladit...struny úplně jiné už na dotek
Trojbalení je momentálně za 690 Kč!Čavli píše:230, to není ani cena za kusovku cena kus, ale od 330,- už se dá. Třeba v trojbalení.jirkatol píše:Naprosto stejné,už bych Elixíry na podobných sr*č*ách nekupoval. Za 230 z kytar není špatná cena.kunec píše:jo...jednou jsem je koupil...jen tak na zkoušku....kytara nešla v podstatě vůbec naladit...struny úplně jiné už na dotek
Jak které, obecně se to říci nedá ...jirkatol píše:Trojbalení je momentálně za 690 Kč!Čavli píše:230, to není ani cena za kusovku cena kus, ale od 330,- už se dá. Třeba v trojbalení.jirkatol píše:
Naprosto stejné,už bych Elixíry na podobných sr*č*ách nekupoval. Za 230 z kytar není špatná cena.
https://kytary.cz/elixir-12052-light-3x/HN160050/
Trojbalení je momentálně za 690 Kč!jirkatol píše:230, to není ani cena za kusovku cena kus, ale od 330,- už se dá. Třeba v trojbalení.
Žádná chyba, právě mi bylo vysvětleno, že je to jiný trh, tzn. jiné DPH (21% v CZ vs. 20% v SK), a že "na ceně se podepíše i kurz měny."ekvb píše:otázka je, či je chyba v nacenení pre SK alebo CZ. Ja to tipujem, že chyba je v CZK
kytary.cz píše:cena je rozdílná, jelikož se jedná o jiný trh, tzn. jsou jiné prodejní podmínky, jiné DPH a na ceně se podepíše i kurz měny.