SUK píše: ... a navic to vypada jako bazos.cz
Spíš jako všechny ostatní bazary,ale ta barva to odlišuje
Nebude to špatný,jen si zvyknout..
SUK píše: ... a navic to vypada jako bazos.cz
Problém je podle mě v tom, že ten člověk našel tvůj inzerát, registroval se a odpověděl ti. Nestihl ale ještě ověřit svůj e-mail. Tím pádem nemá dokončenou registraci a účet není aktivní.arcilucifer píše:jak to tedy je, vite někdo?
ozval se mi člověk na inzerát, když jsem rozklikl jeho učet, ukazalo mi to, že učet byl deaktivován.
Reagoval jsem v podstatě hned, chodí mi upozornění na mobil.
No, asi jo.rotten77 píše:Problém je podle mě v tom, že ten člověk našel tvůj inzerát, registroval se a odpověděl ti. Nestihl ale ještě ověřit svůj e-mail. Tím pádem nemá dokončenou registraci a účet není aktivní.arcilucifer píše:jak to tedy je, vite někdo?
ozval se mi člověk na inzerát, když jsem rozklikl jeho učet, ukazalo mi to, že učet byl deaktivován.
Reagoval jsem v podstatě hned, chodí mi upozornění na mobil.
Vidím to stejně. Doufám, že ta stará verze bude fungovat normálně dál.arcilucifer píše:Proč to nenechat ve starý, která byla přehledná( až na komunikaci) tahle nová alá Sbazar je přišernost..
Obojí, ale víc PC.Pavdi píše:Můžu se jen zeptat, přistupujete tam z PC? Mně docela vadí na původní verzi, že tam na mobilu nic nevidím, tak mě to jen zajímá. Díky
Mám telefon stejné značky, se stejným operačním systémem, se stejnými schopnostmi .... ovšem jiný model s plnohodnotnou QWERTY klávesnicí. Naplňuje všechny potřeby (podnikatelské i hobby) a je k neutahání. Módní "placku" (byl to z mé strany pokus) jsem nedávno prodal a ještě na ní dva litry vydělal, tak jsou lidé splašení.hatrson píše:Tak 50 na 50. A byl bych pro zachování staré verze, protože ta nová mi na telefonu nefungovala. (Nokia N86, Opera Mini. No jo, možná jsem 100 let za opicemi, ale placky mi prostě nevyhovují.)