Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat na názor zkušených. Co říkáte na kombo Ibanez IBZ10GV2 ? Vybíral jsem si mezi ním a Marshall Mg15cf. Ale hodně lidí říkalo že ta mg15cf je celkem na nic. Tak jsem si vybral tohle. Ale furt váhám o koupi jelikož jsem nikde nic nenašel žádně hodnocení či recenze. Chtěl bych slyšet váš názor. Děkuji
Ibanez IBZ10GV2
Pravidla fóra
Re: Ibanez IBZ10GV2
Nad tím vůbec nekoumej. Důvod, proč na to nikde není reference, je ten, že to nikomu za to nestojí plýtvat časem, protože to je všechno prašť jako uhoď v této cenové kategorii. Pokud nemáš čas/chuť/šanci to s něčím vedle sebe porovnat a vybrat si jednoduše které ti zní nejlépe a to hned koupit, tak to prostě objednej a je to.
Lepší je samozřejmě bazar. Taky se hodí přečíst si, co se hodí si pohlídat a po čem jít, ale to můžeš v jiných podobných tématech, kterých je tady spousta.
Lepší je samozřejmě bazar. Taky se hodí přečíst si, co se hodí si pohlídat a po čem jít, ale to můžeš v jiných podobných tématech, kterých je tady spousta.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
-
arcilucifer
Dyt tomu Marshallu udělal reklamu Englund
tak to musí hrát, mrkni na YT.
ale bude to kram na h***o, bude to bzučet jak v úlu
ale bude to kram na h***o, bude to bzučet jak v úlu
díky za odpověd. No ano pravděpodobně budu kupovat přes bazar. Co se týče toho Marshalla tak jsem se díval na yt a ten zvuk mi přidá všude jiný ale solidní. Ale proč je tedy tak tolik kritizovaný nevím. každopádně díky.