Začalo to tím, že jsem si pořídila malé 10w kombo (své první) a to mi chrčelo od samého začátku. Myslela jsem si tenkrát, že je rozbité a dala ho reklamovat, ale neuznali mi reklamaci a tak jsem si myslela, že vzhledem k nízké ceně a kvalitě to zkrátka má chrčet.
No a později jsem si pořídila z druhé ruky malý sluchátkový efekt a ten taky dost nepříjemně chrčel.
Dále jsem si od někoho koupila 15w kombo a chrčení bylo o dost silnější. Ale to mi zas tak nevadilo, protože když přiložím na kytarě (Epi) ruku na hmatník, utlumí se to a to do chvíle, než ji zase neoddělám. A když hraju, tak mám ruku na hmatníku skoro pořád, tak chrčení jako by nebylo.
Jenže teď jsem si od někoho koupila kytaru (B.C.RICH) a ta na tlumení levou rukou vůbec nereaguje. Přiložím ruku na struny a chrčení je stejné, žádná změna! Nevíte, čím to je? Takže je chrčení strašné, pomalu hlasitější, než mé hraní.
No jo, jenže já mám 10w kombo i sluch. efekt na intru a tam hrají oba naprosto čistě!!! Tím jsem si potvrdila, že problém bude jinde... Nemá s tím někdo zkušenosti? Nějaké rady, co s tím? Zkoušela jsem to kombo dát do všech místností v domě, i ven, ale žádná změna...