Placka píše:Mě jde hlavně o to uspořené místo a pak o "peknej" pedalboard - zkrátka mám rád, když jsou kabely pěkně uspořádaný a tím pádem si rád dělám svoje propojky na míru, aby se nikde nic nekroutilo (asi nějaké lehké OCD:-))
Chápu - mám to taky - a proto jsem všechno propojil těmi EBS, pro které jsem si došel do Aleximu.

Takové nemoderní oldschool řešení, dokonce jsem se zapomněl zeptat na fóru...
Mimochodem - nové verze GOLD jsou ještě menší (a bohužel o něco dražší), než původní se stříbrnými jacky - byl jsem zvědavý, tak jsem si jeden koupil (mezi polytunku a input MS3) - když nezapomenu, vyfotím je pro porovnání vedle sebe. Ty zlaté už jsou fakt pidi.
Placka píše:No a u Bosse se taky strčí celej neodizolovanej kabel dovnitř a pojišťuje se šroubem zvenčí...takže asi podobně jak u těch čínských:-)
Stejně fungujou i PW/D'addario, které drží a fungujou velmi dobře - kabel/lanko + šroubek zvenku (ověřili jsme to minimálně já a Hyenik, ale určitě v tom nejsme sami

). Čímž se Ti ta nedůvěřivá teorie nabourává, takže je evidentní, že se upínáš cca k něčemu "mezi domečkem a zeměkoulí".

(cituju jednu naši ekauntmanažerku, když jí zdechnul net). A týden řešíš na fóru obyčejné pitomé kabely, vybral sis zcela nelogicky zbytečně kvalitní, blbě dostupný a drahý hype, což si sám dokonce ospravedlňuješ technologickými důvody, díky kterým mají být asi lepší než ostatní běžně dostupné solderless kabely.

A protože hype je drahej jak malej pes, tak objednáš levnou čínu, která s 50% pravděpodobností bude tak trošku na ho*no a abys toto zjistil, budeš čekat 1-2 měsíce, než Ti to Dearfriend-parník doveze přes půl zeměkoule až do domečku.
A tím pádem na ten krásný nový efekt ještě nehraješ... prostě typická fórová klasika.

Je to legrace, co?