Les Paul - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Les Paul - jaké se vám líbí?
Ještě k té hmotnosti... Nezapomeňme že od 90. let se vrtají díry aby byly les pauly odlehčené. Custom shoppy a reissue serie jsou plné bez rezonančních komor.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
https://hudebnibazar.cz/prodam-lp-bach/ID138445/
bude to zas jen dýha, ale je prostě nádherná !
bude to zas jen dýha, ale je prostě nádherná !
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Máš recht
Sent from my iPhone using Tapatalk
tak jen, u kořenic a různých dřevin s velkymi defekty jako spalted, bych ani v moc silne vrstve nechtel
zvlast u LP, ke je to nutnost. Zkusil sis na to někdy poklepat? V masivu to zníjak papundekl
kvůli nehomogenni struktuře
https://photos.app.goo.gl/HhQPLdJ1XTmCU1Mu1
odkaz na fotky z jedný akce v Čechách. Co všechno můžeš potkat v CZ hospodě. Ano, je to letitý sbírkový originál !
odkaz na fotky z jedný akce v Čechách. Co všechno můžeš potkat v CZ hospodě. Ano, je to letitý sbírkový originál !
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Vypadá to na Custom ze začátku 70tých . A mě můžeš potkat v hospodě s G také 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
A ja tipoval spis 80s. I tak, krasna kytara
basak z byvaly kapely zas vozil na kazdorocni punk party v hospode 63 jazzbass, kdyz musis tak musis
Co já vím, tak v 80tých už byla tečka nad i v logu a binding v cutway kopíroval javorový top, což začalo cca 1975..Ale nevím všechno 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
https://hudebnibazar.cz/prodam-skvele-lp-bach/ID146594/
už se tu objevila, ale tady je znova s lepšíma fotkama. Nádhera ...
už se tu objevila, ale tady je znova s lepšíma fotkama. Nádhera ...
Pokukuju po ní. Bude dobrá, za ty peníze ?
určitě bych smlouval, myslim, že cena je nadsazená. Ale bacha na ten vymletej hmatník, viz detail hlavy.
jéééé, pěknej relic !
https://hudebnibazar.cz/jolana-diamant- ... /ID156273/
krása. přesně tuhle mám, ale už místy modernizovanou. Nedávno jsem se zas trochu pocicmával s harémem a je to bez diskuse muj nejlepší nástroj.
krása. přesně tuhle mám, ale už místy modernizovanou. Nedávno jsem se zas trochu pocicmával s harémem a je to bez diskuse muj nejlepší nástroj.
Mně se velice líbí klasické Slashovy Gibsonky, ale také černé kytary od ESP. Například ESP LTD EC 1000 VB.
Ahoj
Mám v plánu koupit LP a náhodou mi kolega nabízí tento https://eshop.acmusic.eu/tokai-als48-premium-i1482
měl by někdo zkušenost s tímto kouskem, či s momentální produkcí této značky?
Jasně že ji zkusím, prohlédnu kus, ale je to pro mne první LP a tuhle značku jsem taky nikdy neměl v ruce, tak jestli netrpí třeba nějakou konkrétní nectností abych se připravil na případnou další investici, nebo se někam lépe podíval atp. děkuji T.
Mám v plánu koupit LP a náhodou mi kolega nabízí tento https://eshop.acmusic.eu/tokai-als48-premium-i1482
měl by někdo zkušenost s tímto kouskem, či s momentální produkcí této značky?
Jasně že ji zkusím, prohlédnu kus, ale je to pro mne první LP a tuhle značku jsem taky nikdy neměl v ruce, tak jestli netrpí třeba nějakou konkrétní nectností abych se připravil na případnou další investici, nebo se někam lépe podíval atp. děkuji T.
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Tahle japonská značka dělala slavné straty ze zečátku 80tých, dnes jde o čínskou produkci se vším, co k tomu patří.
Bohuzel" jsem nikdy nemel cinu ani tuhle znacku,takze nevim co k tomu patri ; )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Nemá to klasické LP materiály - tělo je z olše a krk z javoru, místo mahagonu.
Radši bych šel do jistot - Vintage nebo Harley Benton.
Tu druhou značku mohu vřele doporučit. Právě mám rozmontovaného staršího HB (L 450 Plus), kvalita a materiály až na pár much OK, má to dokonce některé drobnosti, které jiné kopie nemají, např. long tenon spoj krku á la staré Les Pauly z 50. let, vězší sklon hlavy jako orig. Gibson, poměrně tlustý javorový top.
Radši bych šel do jistot - Vintage nebo Harley Benton.
Tu druhou značku mohu vřele doporučit. Právě mám rozmontovaného staršího HB (L 450 Plus), kvalita a materiály až na pár much OK, má to dokonce některé drobnosti, které jiné kopie nemají, např. long tenon spoj krku á la staré Les Pauly z 50. let, vězší sklon hlavy jako orig. Gibson, poměrně tlustý javorový top.
já těm mahagonovým krkům moc nefandím. Jsou křehké a praskají. Viz pár takových na bazaru.
Krehky mahagon je blbost. Je to spis o konstrukci - volute/non volute atp.