Zdarec borci, poprosím a jakýkoliv tip, či radu s výběrem OD.
Trošku popíšu o co jde... Používám klasiku TS9 na nakopnutí 3. kanálu Marka V.
Né k vůli vyššímu zisku zkreslení, ale mě se prostě více líbí ten charakter zkreslení nakopnutý TS.
Mým jediným cílem je tedy využití OD, jako nakopávdlo na HI-GAIN!!! Nehledám žádné sladké medové blues tóny, žádný crunch, nebo tak něco. Mám rád prostě masivní, ostré a dravé zkreslení, to je moje priorota.
Používám nyní jen aktivní snímače. Jen ta pro předtavu, jak si doma brnkám vkládám videjko.
(BTW, ta Ibanez je momentálně na prodej)
https://www.youtube.com/watch?v=wyXygEdKGsA
Teď bych tedy rád slyšel veškeré vaše návrhy/zkušenosti, co by se mi tak mohlo hodit/líbit.
Dokážu i akceptovat to, že mi někdo napíše...Tvl vykašli se na to, na to tvoje drhnutí je TS asi nejlepší volba.
Zrovna jsem prodal klasiku Maxona OD-9 a ponechal si TS9.
Maxon je super, ale mě TS9 přijde trošku nabroušenější, Maxon ja více vyvážený, cítím tam více spodních středů, neřeže tolik, ale je to asi nej tak 10% rozdíl v celkovém zvuku.
Četl jsem tady samou chválu na Mojomojo... taková s****a (pardon)
Jeden den jsem ho koupil a hned druhý den na to prodával. Jako nakopávadlo se mi to strašně nelíbilo.
Musel jsem tam stahovat poťák bass, strašně to huhlalo a výsledný zvuk na lampě mě vůbec nebavil.
Že by problém byl v tom, že je to digitál??? Takže jdeme raději analogovou cestou....
Nemělo to právě takovou tu krásnou řezavou průraznost, jako má TS9.
Na nějaký romantický sóla by to bylo asi dobrý, takový kulatější, ale tohle opravdu nehledám.
U Mojomojo sem si spálil prostě ruce a od té doby nevěřím ničemu co stojí na bazaru 500kč a tvrdí se, že to hraje úžasně.
Dávat 6000Kč za Ghoul Screamer je podle mě zase zbytečnost. Na bazaru se toho válí mraky, různých boostů a drivů do 3000Kč, což je moje představa o investici.
Hodně mě třeba zaujali OD od EHX... East river, Glove, Soul Food... nové to má super cenu.
Pište, sdělujte a poučte mne prosím... Děkuji.